ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Γιατί αναβλήθηκε η συνέντευξη τύπου της τρόικας...Όχι στη συνέντευξη ακόμα....








Για την Τρίτη το πρωϊ ανέβαλαν την συνέντευξη τύπου οι εκπρόσωποι της τρόικας καθώς υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες σε μία σειρά αλλαγών που έχουν ζητήσει ενώ «αγκάθια» αποτελούν τα θέματα των μετατάξεων και των εργασιακών σχέσεων. Σύμφωνα.. με πληροφορίες Ουάσινγκτον και Βρυξέλλες δεν κρύβουν την δυσφορία τους για την στάση που τηρεί η Λούκα Κατσέλη στα εργασιακά ζητήματα και ειδικότερα της προσφυγής στην διαιτησία και τις επιχειρησιακές συμβάσεις.
Μάλιστα, με άρθρο της στο «Βήμα της Κυριακής» η Υπουργός Εργασίας στράφηκε κατά της συνταγής που προτείνει η τρόικα στις εργασιακές σχέσεις υποστηρίζοντας ότι οι δανειστές έχουν κάνει λάθος εκτίμηση των πραγμάτων.
«Για να προτείνει όμως κάποιος το σωστό φάρμακο και τη δοσολογία της θεραπείας χρειάζεται πρώτα να κάνει σωστή διάγνωση. Όπως έχει αποδειχτεί συχνά , η χορήγηση λάθος φαρμάκου μπορεί να αποβεί μοιραία», τονίζει μεταξύ άλλων η κ. Κατσέλη.
Στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού ανέφεραν ότι υπάρχει ενόχληση του Γιώργου Παπανδρέου.
Κύκλοι πάντως της Λούκας Κατσέλη αρνούνταν ότι υπάρχουν αντιδράσεις και σχολίαζαν: «Είναι ενιαία η θέση του πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης. Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις, όπως είναι και τα εργασιακά, θα προχωρούν με την ευρύτερη δυνατή κοινωνική συναίνεση. Και οι θέσεις που εξέφρασε η Υπουργός στο άρθρο απηχούν αυτή ακριβώς τη συναίνεση».
Για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε το βράδυ της Κυριακής, σε έκτακτη συνάντηση, τον πρωθυπουργό, παρουσία του συμβούλου του κ. Παπανδρέου επί οικονομικών θεμάτων Λουκά Παπαδήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου