ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Πού το πάει ο Βορίδης; - Ο Καρατζαφέρης αρνείται κάθε ενδεχόμενο αποχώρησής του







Προσωρινή αναβολή δείχνει να παίρνει το πολιτικό διαζύγιο ανάμεσα στον Μάκη Βορίδη και το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, αφού οι έντονες διαφωνίες των προηγούμενων ημερών, ανάμεσα στον πρόεδρο και το βουλευτή του κόμματος, δείχνουν να έχουν εξομαλυνθεί... Ωστόσο, οι όποιες καλόπιστες προσπάθειες που έχουν γίνει εκατέρωθεν, προκειμένου να πέσουν οι αναγκαίες γέφυρες, δεν φαίνεται να είναι αρκετές για να περιορίσουν τη φημολογία περί αποχώρησης του κ. Βορίδη από τις τάξεις του ΛΑΟΣ.
Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε, όταν σύσσωμο το επιτελείο της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά και πολλά στελέχη της Ρηγίλλης, δεν κρύβουν τη θετική τους διάθεση απέναντι στο ενδεχόμενο μετακόμισης του κ. Βορίδη από το διαμέρισμα της «γαλάζιας» πολυκατοικίας στο οποίο διαμένει τώρα, σε κάποιο άλλο διαμέρισμα. Είτε πρόκειται για το ρετιρέ είτε για κάποια... γκαρσονιέρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Αποκαλύψεις τόσο ο κ. Βορίδης όσο και ο κ. Καρατζαφέρης κλείνουν κάθε ενδεχόμενο αποχώρησης του βουλευτή. Πλήρως ενσωματωμένο στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του και με προοπτικές ανάληψης θεσμικών ρόλων στο προσεχές μέλλον τον θεωρεί ο κ.Καρατζαφέρης.
Μονολεκτικά «όχι» απαντά ο βουλευτής όποτε καλείται να απαντήσει σε επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων περί το ενδεχόμενο διαζύγιο του από το ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου