ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Στάση εργασίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ







Παναττική στάση εργασίας 12:00 με 15:00 και συλλαλητήριο πραγματοποιούν σήμερα τα συνδικάτα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στις προαναγγελθείσες αλλαγές των εργασιακών σχέσεων καθώς και στην πολιτική της κυβέρνησης που όπως τονίζουν τα συνδικάτα... σε ανακοίνωσή τους οδηγεί σε απολύσεις στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα.Τα συνδικάτα έχουν προγραμματίσει για σήμερα στις 13:00 συγκέντρωση και συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Επίσης σήμερα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα πραγματοποιούν δρομολόγια μόνο στο διάστημα από τις 7 το πρωί ώς τις 10 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ) θα μετάσχουν και αυτοί στην τρίωρη στάση εργασίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ακινητοποιώντας τα οχήματα από τις 12 το μεσημέρι ώς και τις 3 μ.μ. .
Για το ίδιο διάστημα δεν θα πραγματοποιούν δρομολόγια οι συρμοί του μετρό, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του τραμ, ενώ ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) θα παραμείνει ακινητοποιημένος από το μεσημέρι ώς τις 4 το απόγευμα.
Ειδικότερα, καταργούνται δεκάδες δρομολόγια στους άξονες Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκης- Έδεσσας-Κοζάνης-Φλώρινας, Βόλου-Λάρισας, Λάρισας-Παλαιοφάρσαλα-Τρίκαλα , Αθήνας-Χαλκίδας, Πάτρας-Ολυμπίας-Καλαμάτας. Επίσης, άλλα προγραμματισμένα δρομολόγια θα αναχωρήσουν μετά τη λήξη της στάσης εργασίας.
Συνεχίζεται η απεργιακή κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η οποία διεκδικεί την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, με αποτέλεσμα τα πλοία στα λιμάνια να παραμείνουν δεμένα έως τα ξημερώματα της Παρασκευής, τα πλοία στα λιμάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου