ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο πρωθυπουργός - Ζήτησε τη συνεργασία όλων σε μια «μεγάλη συμμαχία δυνάμεων»...







Συναίνεση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου ζήτησε στο μήνυμά του για το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο πρωθυπουργός, κλείνοντας παράλληλα οριστικά το κεφάλαιο των πρόωρων εκλογών. Ο Γιώργος Παπανδρέου, εξάλλου, έστειλε... μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις αναφορικά με τα οικονομικά μέτρα, υποστηρίζοντας ότι οι θυσίες των πολιτών τελείωσαν και πλέον η Ελλάδα μπορεί να σταθεί στα πόδια της.
«Οι πολίτες έδειξαν το δρόμο. Έδειξαν τη συνέχιση της πορείας της χώρας, την κοινωνική και πολιτική σταθερότητα. Απέρριψαν τις σειρήνες της αποσταθεροποίησης. Έχουμε μπροστά μας μια καθαρή τριετία δουλειάς, για να αλλάξουμε και να σώσουμε οριστικά την Ελλάδα.
Με εφόδιο τη χρονιά που πέρασε, την αξιοπιστία μας, τα θετικά αποτελέσματα που πετύχαμε, μπορεί να πάρει ανάσα η κάθε οικογένεια και η οικονομία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και τόνισε: «Σ’ αυτόν τον αγώνα, έχω δώσει το είναι μου και την ψυχή μου. Ούτε ο πρωθυπουργός μόνος του ούτε η κυβέρνηση μόνη της μπορεί να πετύχει. Απευθύνω κάλεσμα συμμετοχής να κάνουμε μαζί την προσπάθεια.
Καθένας μπορεί με το ρόλο του, δεν μας περισσεύει κανείς. Για να μην έχουμε επιτηρήσεις, για να σταθούμε στα δικά μας πόδια με αυτοπεποίθηση», ζητώντας παράλληλα τη συνεργασία όλων σε μια «μεγάλη συμμαχία δυνάμεων» για «μια πατρίδα για την οποία όλοι να είμαστε περήφανοι».
Ο πρωθυπουργός κάλεσε «κάθε πολιτική δύναμη του τόπου να αναλογιστεί τις ευθύνες της» και «τι συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ευρώπη», ενώ κατέληξε λέγοντας πως είναι πάντα ανοιχτός «σε κάθε σοβαρή και ειλικρινή πρόταση που πάει την Ελλάδα μπροστά, διότι κερδισμένη ή χαμένη θα είναι μόνο η πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου