ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Συγχαρητήρια μηνύματα του Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στους: Γιώργο Δακή και Γιώργο Δασταμάνη....








Ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει το Νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Δακή για την επιτυχή έκβαση του αγώνα του. Έναν αγώνα δύσκολο αλλά έντιμο στο πλαίσιο των Αυτοδιοικητικών αρχών που του χάρισε... ξεκάθαρη νίκη και του έδωσε την εντολή να αναλάβει τα ηνία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
«Είμαι βέβαιος και απόλυτα πεπεισμένος ότι τη γνώση και την εμπειρία της θητείας του στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης ο κ. Δακής θα την αξιοποίηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να υλοποίηση τον Προγραμματικό του λόγο.
Στη προσπάθειά του αυτή θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες για να αναδείξουμε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε Περιφέρεια ισόρροπης και βιώσιμης ανάπτυξης.
Συγχαίρω επίσης τους συνεργάτες του για τον αγώνα τους που συνέβαλε στο νικηφόρο αποτέλεσμα του Συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών» για τη Δυτική Μακεδονία.
Καλή δύναμη και Καλό έργο»
Συγχαρητήριο  μήνυμα και προς τον κ.Γιώργο Δασταμάνη

Ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον κ. Γεώργιο Δασταμάνη και τους συνεργάτες του για τον έντιμο και καθαρό τους αγώνα και τους εύχεται από καρδιάς Καλή Επιτυχία στο έργο τους.
«Στα νέα δεδομένα που φέρνει ο Καλλικράτης είμαι βέβαιος ότι ο κ. Δασταμάνης και οι συνεργάτες του θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα Γρεβενά να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στη Δυτική Μακεδονία.
Όλοι μαζί στο πλαίσιο της καλής και εποικοδομητικής συνεργασίας θα πετύχουμε τον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.
Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες των Πολιτών, τους εύχομαι από καρδιάς Καλή Θητεία και Καλό Έργο».

Με εκτίμηση

Δημοσθένης Κουπτσίδης 

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Ελπίζουμε να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους για Γρεβενά...
Νομάρχης Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου