ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Το Facebook παρουσιάζει τον Τιτάνα του...








Μια νέα υπηρεσία που ενσωματώνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και, παράλληλα, υποστηρίζει την άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων και διαθέτει μηχανισμούς φίλτρων παρουσίασε  ο Mark Zuckerberg, επικεφαλής του Facebook. Ο ίδιος διευκρίνισε πως η νέα... υπηρεσία δεν αποτελεί ανταγωνιστή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. "Είναι ένα σύστημα [ανταλλαγής] μηνυμάτων που έχει το email ως μέρος του.
Η υπηρεσία, γνωστή μέχρι πρότινος με την προσωρινή ονομασία "πρόγραμμα Τιτάνας", θα είναι διαθέσιμη αρχικά μέσω ενός συστήματος προσκλήσεων, ανάλογο με αυτό που γνωρίσαμε στο παρελθόν κατά το λανσάρισμα υπηρεσιών από την Google. Σε όλους τους χρήστες του Facebook, που υπολογίζεται πως ξεπερνούν κατά πολύ το μισό δισεκατομμύριο, θα δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσουν και λογαριασμό email της μορφής "@facebook.com".
Οι άνθρωποι του Facebook παρουσιάζουν τη νέα υπηρεσία σαν μια εξελιγμένη έκδοση των υπηρεσιών chat, ενώ ο M. Zuckerberg φρόντισε να... καταχεριάσει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Όπως είπε, το email "είναι αργό... Δεν νομίζουμε πως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [θα είναι ένα] μοντέρνο σύστημα διαχείρισης μηνυμάτων".
Στο πλαίσιο της διάθεσης της νέας υπηρεσίας στους χρήστες η εταιρεία του Facebook ετοιμάζει και μία ειδική εφαρμογή για την πλατφόρμα του iPhone. O Μ. Zuckerberg τόνισε ότι για την ανάπτυξη του νέου συστήματος εργάστηκαν 15 μηχανικοί της εταιρείας του, ο μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων που έχει ποτέ ασχοληθεί με κάποια εφαρμογή ή υπηρεσία του Facebook, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου