ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

H αγωγή του Αντώνη Ρέμου κατά της Sony. Τι ζητάει ο τραγουδιστής!







Ο Αντώνης Ρέμος είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά ενάντια στη SONY έπειτα από την αγωγή που κατέθεσε η πρώην εταιρεία του εναντίον του. Κατατέθηκε και επιδόθηκε πλέον η αγωγή του Αντώνη και μάλιστα προς τον Δημήτρη Γιαρμενίτη... προσωπικά, Διευθύνοντος Συμβούλου της. Ο Αντώνης απαντά με αυτήν την αγωγή σε αυτή της SONY και έχει τις δικές του προσωπικές αξιώσεις στις οποίες περιλαμβάνεται και το ποσό ύψους περίπου 800.000 €.
Οι αξιώσεις αυτές του τραγουδιστή προκύπτουν καταρχάς από την παράνομη συμπεριφορά της SONY, όταν χωρίς τη συναίνεση του καλλιτέχνη, και ενώ αυτή ρητά απαιτείται κατά τη μεταξύ τους σύμβαση "έδωσε" τον τελευταίο δίσκο και τραγούδια του ως PREMIUM.
Περαιτέρω, ο Αντώνης διαμαρτύρεται με την αγωγή του για "εγκατάλειψη" του...ίδιου και του ρεπερτορίου του από τη SONY που τον θεωρούσε "δεδομένο", όπως χαρακτηριστικά λέει στην αγωγή του και δεν κατέβαλε καμία προσπάθεια προώθησης του έργου του ανάλογη με την καλλιτεχνική αξία και τη δημοφιλία του.
Εκφράζει επίσης συγκεκριμένα παράπονα κατά του Δημήτρη Γιαρμενίτη και της SONY, εξιστορώντας ότι ήδη από το 2006 είχε ραγίσει το γυαλί, και παρά τις προσπάθειες του καλλιτέχνη να τα ,ξαναβρούν και με τη βοήθεια του γνωστού παραγωγού (και φίλου του Αντώνη Ρέμου) Γιώργου Κυβέλου, ενόψει της τελευταίας σύμβασής του με τη SONY, η προσβλητική,αδιάφορη, αντισυμβατική και γενικότερα παράνομη συμπεριφορά της εταιρείας και/διά του Δ. Γιαρμενίτη οδήγησε στην αποχώρηση του Αντώνη Ρέμου από τη SONY μετά τη λήξη και της τελευταίας του σύμβασης με αυτήν.
Τέλος, εξηγεί αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος δεν χρωστάει τίποτα απολύτως στη SONY, αφού η προκαταβολή που έλαβε από αυτήν είναι συμψηφιστέα με τα πάσης φύσεως δικαιώματά του και ήδη η SONY έχει συμψηφίσει ένα μεγάλο μέρος της, ενώ δεν του έχει αποδώσει εκκαθαρίσεις ενός σχεδόν χρόνου, οπότε είναι δυνατόν και να εξαντλούνται ήδη τα δήθεν ως οφειλόμενα ποσά που διεκδικεί η πρώην εταιρεία του από αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου