ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Η μεγαλύτερη Έκθεση video Games στον κόσμο, έρχεται στην Ελλάδα το Δεκέμβριο!






 Μια έκθεση διαφορετική από όλες τις άλλες, η διεθνούς φήμης έκθεση “GAME ON 2”, επισκέπτεται τη χώρα μας την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων για να λύσει όλες μας τις απορίες για την ιστορία και την εξέλιξη των video games... αλλά και να μας μυήσει στον ψηφιακό τους κόσμο. H “GAME ON 2.0” δεν είναι μια απλή έκθεση για video games, αλλά ένα περιπετειώδες δια - δραστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν και να γνωρίσουν την ιστορία των πιο δημοφιλή video games από τις αρχές του 60 έως σήμερα, σε υπολογιστές και σε κονσόλες (Atari, Nintendo, Sony, Microsoft, Sega), να συνδέσουν το χθες με το σήμερα και να μάθουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα θυμίζει εποχές περασμένων δεκαετιών, video παιχνίδια, οι πρόγονοι των υπερσύχρονων σημερινών video games, όπως Pac-man, Pong, Space Invaders, Super Mario και πολλά άλλα κλασικά του είδους, επιστρέφουν στην δράση για μυήσουν τα παιδιά σε ένα κόσμο λιγότερο ψηφιακό, αλλά και να ξυπνήσουν τις μνήμες των μεγαλύτερων.
Η έκθεση, όμως, δεν αποτελείται μόνο από παιχνίδια του παρελθόντος. Σε διαφορετικό χώρο θα παρουσιάζονται όλοι τελευταίοι τίτλοι παιχνιδιών αλλά και νέα, ψηφιακά παιχνίδια με τεχνολογίες αιχμής, όπως εικονική πραγματικότητα και τεχνολογία 3D, για να τα ανακαλύψουν πρώτοι οι επισκέπτες τις έκθεσης όπως το “Virtusphere”, ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, που αποτελεί το highlight της έκθεσης “GAME ON 2.0”.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα παρουσιαστεί ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας το οποίο μεταφέρει το χρήστη σε ένα περιβάλλον έξω από τα καθιερωμένα, κάνοντάς τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού! Πρόκειται για μία τεράστια πλαστική σφαίρα εικονικής πραγματικότητας πάνω σε μία ειδική κυλιόμενη πλατφόρμα, που κινείται 360ο , ανάλογα με την κατεύθυνση και τη φυσική κίνηση του παίκτη. Ο χρήστης, πριν μπει στη σφαίρα, επιλέγει το παιχνίδι που θέλει να παίξει, φορά τα ειδικά, ασύρματα, τεχνολογικά προηγμένα γυαλιά και γίνεται μέρος της εικονικής πραγματικότητας.
Συνδυάζοντας την κορυφαία τεχνολογία virtual reality - όμοια με αυτή που χρησιμοποιούν για την εκπαίδευσή τους οι ειδικές δυνάμεις - με την έντονη δράση και την αγωνία, ο παίκτης βιώνει μία εμπειρία άλλης διάστασης! Όποιος θέλει να ζήσει τη μοναδική αυτή εμπειρία, μπορεί να επισκεφτεί την έκθεση “GAME ON 2.0”, από 16 Δεκεμβρίου 2010 – 31 Ιανουαρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου