ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Απόρρητα έγγραφα σπέρνουν πανικό στις ΗΠΑ - Ο ανένδοτος πόλεμος που έχει κηρύξει η ιστοσελίδα Wikileaks με τις ΗΠΑ αναμένεται να έχει και παράπλευρες απώλειες... Μεταξύ τους και η Ελλάδα!






Η ιστοσελίδα ετοιμάζεται να βγάλει στη... φόρα άκρως απόρρητα έγγραφα που αφορούν στις σχέσεις των ΗΠΑ με άλλα κράτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, τα απόρρητα έγγραφα που αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας θα αποκαλύπτουν τη βοήθεια... της Ουάσιγκτον προς το PKK (το οποίο επισήμως έχει χαρακτηρίσει τρομοκρατική οργάνωση) αλλά και της Τουρκίας προς την Αλ Κάιντα!
Και που κολλάει σε όλα αυτά η Ελλάδα; Ανάμεσα στα απόρρητα έγγραφα που θα δημοσιοποιήσει η Wilikeaks είναι και κάποια που αφορούν στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, το ΝΑΤΟ, το Κυπριακό, το Σκοπιανό, τις σχέσεις με την Αλβανία. Αφορούν στην περίοδο 2006-2009 και μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές αν τα έγγραφα που αφορούν τη χώρα μας θα δημοσιευτούν με το πρώτο ή με το δεύτερο πακέτο.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Μάλιστα, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε πως έχει ήδη δοθεί εντολή σε όλους τους πρέσβεις των ΗΠΑ να ενημερώσουν τις κυβερνήσεις των κρατών όπου υπηρετούν. Αξιωματούχος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα μετέβη στο υπουργείο Εξωτερικών και ενημέρωσε τον κ. Παναγόπουλο, άμεσο συνεργάτη του υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα.
Τα απόρρητα έγγραφα θα δημοσιευτούν εκτός από τη Wikileaks, στους New York Times, τη Guardian και το Der Spiegel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου