ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ήδη από τις 18 Μαρτίου τα σχολεία είχαν καταργηθεί... - Ποιός δεν γνώριζε το θέμα με το κλείσιμο των σχολείων στα Γρεβενά;






Από τις 18 Μαρτίου το "Έγκλημα" είχε επιτελεστεί.Η κα Υφυπουργός Παρασκευή Χριστοφιλοπούλου είχε υπογράψει την "ταφόπλακα" των σχολείων από τις 14 Μαρτίου του 2011.Μετά από αυτό, ακολούθησαν συναντήσεις στην Αθήνα παρουσία του Βουλευτή μας για να συζητήσουν το μέλλον(!!) των σχολείων των Γρεβενών..

Γιατί οι γυναίκες την "πέφτουν" στους...καπαρωμένους;







Τι έχουν οι δεσμευμένοι άντρες και τραβάνε τις γυναίκες όπως το μέλι τις αρκούδες; Μια γυναίκα δίνει τη δική της εξήγηση στο φαινόμενο...αντροχωρίστρα. O άντρας που κερατώνει τη γυναίκα του είναι..

Με καταιγίδες και αφρικανική σκόνη η Πρωτομαγιά









Ο καιρός θα είναι αρκετά άστατος κυρίως στη Δυτική και στη Βόρεια Ελλάδα όπου θα σημειώνονται βροχές και οι καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στις απογευματινές ώρες και υπάρχει πιθανότητα να βρέξει και στα..

Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-3

Η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ κερδίζοντας με 2-0 τον Ατρόμητο στον τελικό και σήκωσε κούπα μετά από εννέα χρόνια!




Στα πρώτα δέκα λεπτά οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά με στόχο να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Ο Ατρόμητος έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, εν..

Στον εισαγγελέα ο ένας από τους προσαχθέντες για τη Marfin

 





Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις εκ των τεσσάρων προσαχθέντων για την υπόθεση του εμπρησμού του υποκαταστήματος της τράπεζας Marfin και των ζημιών στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» πριν από ένα χρόνο στο κέντρο της Αθήνας...

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα Γρεβενά με αφορμή την 1η Μάη...




Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες και νέοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, συνάδελφοι οικονομικοί μετανάστες, η φετινή πρωτομαγιά μπορεί να γίνει αφετηρία νέων αγώνων για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, ση­μαντικό βήμα στη συσπείρωση,..

«Σύζυγος για ενοικίαση» στα Γρεβενά...






Σούπερ ταινία προβάλει στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών η ΔΕΚΕΓ: Η ταινία παραγωγής 2011 «Σύζυγος για ενοικίαση» σε σκηνοθεσία:  Ντένις Ντάγκαν Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Σάντλερ, Τζένιφερ Άνιστον, Νικόλ Κίντμαν..

Πανικός στους καταθέτες - 15 δισ. εφυγαν από τις τράπεζες μέσα σε τέσσερις μήνες!

Οι τράπεζες έχουν εκδώσει οδηγίες προς τους υπαλλήλους για να αντιμετωπιστεί ο φόβος







Ο πανικός με τις καθημερινές φήμες για αναδιάρθρωση σπρώχνει όλο και περισσότερο κόσμο στα γκισέ των τραπεζών για να αποσύρουν τις καταθέσεις τους, με αποτέλεσμα οι τράπεζες – σύμφωνα με..

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών και στου Ζωγράφου






Στην περιοχή έχουν φτάσει αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα για τυχόν τραυματίες. Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στου Ζωγράφου όταν περίπου 300 μηχανάκια με οπαδούς της ΑΕΚ έκαναν..

Οι 10 ποιο ακριβοί πίνακες ζωγραφικής









Η υψηλή τέχνη συνοδεύεται συνήθως από υψηλή τιμή και μερικές φορές υπερβολικά υψηλή. Αυτή είναι μια λίστα σε αντίστροφη μέτρηση, με τους ποιο ακριβοπληρωμένους πίνακες που έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα. Να τονίσουμε βέβαια ότι κάθε μέρα που περνάει γίνονται δημοπρασίες έργων..

Αφιέρωμα : 55 χρόνια τελικοί κυπέλλου Ελλάδος - Δείτε σπάνια VIDEO









Για 69η φορά σην ιστορία το Σάββατο το βράδυ θα αναδειχθεί Κυπελλούχος Ελλάδος. Το NewsIt ταξίδεψε στο χρόνο και σας παρουσιάζει σπάνια βίντεο από τους τελικούς κυπέλλου, ξεκινώντας από αυτόν του 1956.H AEK..

Φυλακή για τις ανύπαρκτες αποδείξεις - Θα διώκονται ποινικά όσοι ζητούν επιστροφή φόρου με πλαστά δικαιολογητικά











Με ποινική δίωξη κινδυνεύουν όσοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη φορολογική δήλωσή τους και προκύψει για αυτούς επιστροφή φόρου η οποία ωστόσο βασίζεται σε πλαστά..

Τι σημαίνει Πρωτομαγιά; - Διαβάστε τα έθιμα...









H Πρωτομαγιά έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Είναι η πρώτη ημέρα του Μαΐου και η γιορτή της Άνοιξης. Ο Μάιος, σύμφωνα με την παράδοση, πήρε το όνομά του από τη ρωμαϊκή θεότητα Maia (Μάγια),.

Προληπτική ανάκληση της γνωστής πορτοκαλάδας "Λουξ"...












Σε προληπτική ανάκληση συγκεκριμένης παρτίδας πορτοκαλάδας της εταιρείας ''Λούξ'' προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων μετά από καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Θεοδώρων ότι μια συγκεκριμένη συσκευασία περιείχε τμήμα γυαλιού...

Η αυτοκοροϊδία στο ζενίθ...

Γράφει ο Κλεισθένης







Ο χρόνος τρέχει, οι αποφάσεις είναι προειλημμένες και ο λαός κοιμάται. Στις δημοσκοπήσεις 31,5% (V-PRC) δηλώνουν ότι θα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ αν είχαμε εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι περίπου..

«Χρόνος ΠΑΣΟΚ», η ωρίμανση της πολιτικής εργολαβίας...του Άρη Πορτοσάλτε







Και ο ΧΡΟΝΟΣ εργολάβος του φόβου και της μιζέριας; Καταπέλτης ο Πρόεδρος εναντίον όσων επιβουλεύονται την Ελλάδα. Αλλά ανάμεσα σ’ αυτούς μήπως είναι και ο χρόνος ΠΑΣΟΚ;Θα ήταν..

Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών σήμερα σε Γιάννενα και Τρίκαλα!









Στις 05.35΄τα ξημερώματα,στη διασταύρωση Παρακαλάμου της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Κακαβιάς αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνέλαβαν έναν 38χρονο..

Οι αγώνες της Δ’ Εθνικής (οι διαιτητές) και τα σημερινά παιχνίδια της ΕΠΣΓ...






Και σήμερα στις 5 το απόγευμα ο Star-fm 933 θα μεταδώσει ζωντανά τους αγώνες της Δ εθνικής (32η Αγωνιστική) αλλά και της A’  κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών. Την εξέλιξη των αγώνων μπορείτε να την βλέπετε από ΕΔΩ..

Βιασμοί Σουηδέζων απειλούν την τουριστική σεζόν!









Διπλωματικό επεισόδιο με τη Σουηδία ενόψει καλοκαιρινής περιόδου βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς και δεύτερη γυναίκα ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από Έλληνα κατά τη διάρκεια των διακοπών της και..

Μέσω τραπεζικών λογαριασμών οι συντάξεις του ΤΑΠ ΟΤΕ από Ιούνιο









Με το μηχανογραφικό σύστημα πληρωμής των συντάξεων θα καταβληθεί στις 28 Ιουνίου η σύνταξη Ιουλίου των δικαιούχων του ΤΑΠ- ΟΤΕ και Μ/Κ ΟΤΕ. Η καταβολή των συντάξεων των ασφαλισμένων του κλάδου..

Πουλήθηκε στο Youtube η σελίδα Delicious - H υπηρεσία θα συνεχίσει τη λειτουργία της





Μία από τις πιο γνωστές υπηρεσίες μοιράσματος διευθύνσεων στο Ίντερνετ, η  Delicious πωλήθηκε από το Yahoo! στους ιδρυτές του YouTube, ανακοίνωσαν τα εμπλεκόμενα μέρη,..

“Στα μανταλάκια” τα ονόματα 1.500 φοροφυγάδων – Κατασχέσεις ακινήτων σε Μύκονο, Σαντορίνη









Στα «μανταλάκια» του διαδικτύου σκέφτεται να «κρεμάσει» το υπουργείο Οικονομικών τα ονόματα 1.500 φοροφυγάδων. Πρόκειται ως επί το πλείστον για γιατρούς και...

Μια πόλη... καλοδέχεται τα πυρηνικά απόβλητα!

Το Οστχαμαρ στη Σουηδία δέχεται - με το αζημίωτο - να φιλοξενήσει 12.000 τόνους ραδιενεργών αποβλήτων








Μια μικρή πόλη της Σουηδίας δέχεται να λύσει το πρόβλημα της αποθήκευσης των πυρηνικών αποβλήτων. Πρόκειται για την πόλη Οστχαμαρ, λίγο έξω από την Ουψάλα, η οποία δέχεται - με το αζημίωτο βέβαια - να..

FINANCIAL TIMES: Αναπόφευκτη η αναδιάρθρωση του χρέους









Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι σκέψεις αναπόφευκτα στρέφονται στην Ελλάδα. Τα νησιά της! Ο ήλιος της! Η χρεοκοπία της! Η διαμάχη για το κατά πόσον η Αθήνα πρέπει να κάνει αναδιάρθρωση..

Οι Top 10 σημαντικότερες ανακαλύψεις του National Geographic







Διαβάστε ένα άρθρο με τις σημαντικότερες ανακαλύψεις του National Geographic 10. Ultra-Rare Megamouth Shark Found, Eaten..

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Οι γυναίκες δίνουν σημασία στο σενάριο των ταινιών πορνό







Οι ταινίες πορνό δεν αφορούν πια μόνο τους άνδρες. Απ’ ότι φαίνεται πρόκειται για μια συνήθεια που οι Γάλλοι έχουν υιοθετήσει στη σεξουαλική ζωή τους σε τέτοιο βαθμό, ώστε πλέον να..

Και ζήσαν αυτοί καλά... - 'Εγινε ο γάμος της χρονιάς - Δείτε όλη την τελετή







Πάνω από 2 δισ άνθρωποι παρακολούθησαν την τελετή..

Μήνυμα της ΠΟΑΣΥ για την εργατική Πρωτομαγιά...

Πρωτομαγιά 2011
Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ








Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης και την εφαρμογή των δυσβάστακτων για κάθε εργαζόμενο οικονομικών μέτρων, από την πρωτοφανή κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος,..

Η πίτα της Λέσχης 4Χ4...









Κυριακή 8 Μαΐου 2011 Λίμνη πηγών Αώου (Μέτσοβο). Ώρα εκδήλωσης 12πμ. Παροχές Συλλόγου: σουβλάκια, κρασί, αναψυκτικά, ψωμί κλπ, νερό(φυσική πηγή στο χώρο). Απόσταση από τα Γρεβενά 65 χλμ. Πρόσβαση από..

Αχαϊα: Κλεπτομανής σύζυγος γνωστού επιχειρηματία με καμουφλάζ... Louis Vuitton!













Kανείς δεν φανταζόταν ότι η πλούσια, καλοντυμένη κυρία με την πανάκριβη τσάντα δεν περνούσε από το ταμείο - Διαβάστε πώς την έπιασαν αλλά και τι είπε όταν ξεσκεπάστηκε... Oι υπάλληλοι του σούπερ μαρκετ έμειναν άναυδοι!..

Η Κομισιόν ερευνά 16 τράπεζες μεγαθήρια για ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ με τα CDS..













Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την ταυτόχρονη έναρξη δύο αντιμονοπωλιακών ερευνών στην αγορά των περίφημων ασφαλίστρων κινδύνων έναντι χρεοκοπίας που έχουν ''θάψει'' την ελληνική οικονομία..

Σάρκα και οστά παίρνει το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς... - Εδώ;













Προκηρύχθηκε το έργο από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και υπογράφεται τον επόμενο μήνα η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο. Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου Αστυνομικού..

Καμένος κατά Σουφλιά: «Είχε σχέσεις με εργολάβους και ιδιοκτήτες ΜΜΕ»









Ακόμη ένα εσωκομματικό μέτωπο, μετά από εκείνα που άνοιξε η... απογραφή, δημιουργείται στη Νέα Δημοκρατία, με τον Πάνο Καμένο να εξαπολύει βέλη κατά του πρώην υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργου..

Τον δείχνουν να πεθαίνει on camera! - O άνθρωπος που σόκαρε πάλι την Βρετανία







Για ακόμα μια φορά το BBC προκαλεί το κοινό αίσθημα προβάλλοντας ακόμα ένα ντοκυμαντέρ που κοιτάζει κατάματα το θάνατο. Και όχι μόνο τον κοιτάζει κατάματα αλλά τον δείχνει και στην κάμερα! Στο πλαίσιο του..

Προσαγωγή, τριών προσώπων, στα πλαίσια της εισαγγελικής έρευνας, για τον εμπρησμό στη Marfin Bank, πέρυσι το Μάιο...











Eξελίξεις στην έρευνα για την υπόθεση του εμπρησμού στο υποκατάστημα της Marfin Bank στην οδό Σταδίου 20, κατά την διάρκεια του μεγάλου συλλαλητηρίου πέρυσι στις 5 Μαΐου, οπότε έχασαν την ζωή τους τρεις υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων και μια έγκυος..

Μαρτυρία σοκ: "Με βίασαν 300 άνθρωποι!" - Η απεσταλμένη του CBS στην Αίγυπτο μιλάει για την τραυματική εμπειρία της! - Δείτε το VIDEO









 'Ηταν σίγουρη οτι δεν θα βγει ζωντανή. 'Ηταν σίγουρη οτι το πλήθος που της κομμάτιαζε τα ρούχα και την ψυχή θα την σκότωνε μέσα στη μέση του δρόμου. Η δημοσιογράφος του CBS βιάστηκε από 200 - 300 αιγύπτιους...

Πάνω από 500 συμμετοχές στους γυμνούς Ολυμπιακούς






Πάνω από 500 άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή στους Γυμνούς "Ολυμπιακούς" Αγώνες που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στην Αυστραλία.Οι συμμετέχοντες προέρχονται από όλο τον κόσμο. Θα λάβουν μέρος, εντελώς γυμνοί, σε αθλήματα όπως..

Το βαρύ Ζεϊμπέκικο του Άκη-η ιστορία της ζωής του








Ήταν 19 Δεκέμβρη του 1939, όταν κάτω από τον αστερισμό του Τοξότη, γεννήθηκε στην Αθήνα ένα αγοράκι με όμορφα μεγάλα γαλάζια μάτια, η πολυτάραχη ζωή του οποίου θα μπορούσε άνετα να γίνει βιβλίο. Ο πατέρας του Ευάγγελος, ή..

"Επεσε" το site του BBC!






Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επισκέπτονται σήμερα λόγω γάμου, την ιστοσελίδα του BBC με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην είναι δυνατόν να επισκεφθεί κανείς την σελίδα. Έτσι, πολλές φορές..

«Ανεγκέφαλοι τραμπούκοι» ( Γράφει το Γεράκι)









Στην χθεσινή  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, εκτός των θεμάτων του δήμου, περιείχε  και διαπληκτισμούς  μεταξύ δημοτικών συμβούλων και παρευρισκομένων, ύβρεις, συμπλοκές και ότι άλλο θα μπορούσε κάποιος να παρακολουθήσει σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Το δεύτερο θέμα είναι το..

"Καταπέλτης" ο Δημοσθένης Κουπτσίδης κατά Δημοτικού Συμβούλου...













Στη χθεσινή "Μαραθώνια" συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, καταφέρθηκε με έγγραφα κατά του Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης κ.Αντωνίου Δασκαλόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον..

Αποφασίστηκε προανακριτική για τον Άκη ...








Με ευρεία πλειοψηφία, η Βουλή ψήφισε την Πέμπτη υπέρ της σύστασης προανακριτικής επιτροπής, που θα διερευνήσει τις τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη..

Ο Ντίμης "είπε" ΝΑΙ στον ΑΡΗ

Διαβάστε στη σημερινή METROSPORT, ..

Έρχονται ξανά βροχές και καταιγίδες






Οι βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα, οι μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού..

Στεγνώνουν από βενζίνη τα περιπολικά στη Θεσσαλονίκη - Από Δευτέρα θα κυνηγάνε τους ληστές με τα πόδια!

Από Δευτέρα ακινητοποιούνται τα περιπολικά










Oπως κατήγγειλε  o Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόφιλος Παπαδάκης "εμείς οι αστυνομικοί προμηθευόμαστε καύσιμα από υπηρεσία του Στρατού όμως επειδή δεν..

Ποιοί είναι στη μαύρη λίστα του ΣΔΟΕ – Στη φόρα τα ονόματα 1.500 φοροφυγάδων







Καρδιοχειρούργος με 35.000 εισοδήμα ετησίως είχε 5 εκατ. ευρώ σε καταθέσεις. Στα «μανταλάκια» του διαδικτύου σκέφτεται να «κρεμάσει» το υπουργείο Οικονομικών τα ονόματα 1.500 φοροφυγάδων. Πρόκειται ως επί το πλείστον για γιατρούς και δικηγόρους ..

Υπερψηφίστηκε με 226 ψήφους η σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον Άκη

«Κάνουν λάθος όσοι με θεωρούν βολικό ένοχο» είπε ο πρώην υπουργός Άμυνας

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Πώς ονομάζονται πραγματικά οι Έλληνες διάσημοι;





ΔΕΙΤΕ: Ποιοι έχουν αλλάξει τα ονόματά τους!!!
Καρπουζή, Κακοσαίος... Σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα εύηχα επίθετα! Πολλοί από τους διάσημους Έλληνες άλλαξαν το όνομά τους με σκοπό να...

«Θερμό επεισόδιο» με Πετσάλνικο-Μαρκογιαννάκη





Μόνο στα χέρια δεν ήρθαν σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Φίλιππος Πετσάλνικος, με τον...

Παραπομπή Τσοχατζόπουλου στην Προανακριτική ψήφισε η Βουλή. (video)





Κόλαφος κατά του ΠΑΣΟΚ ο πρώην υπουργός!
Υπέρ της σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων και την...

63.500 ευρώ το μήνα για κτίριο στα Καμίνια πληρώνει η Περιφέρεια Αττικής









Μια σημαντική καταγγελία που πέρασε χωρίς να συζητηθεί αυτές τις ημέρες, έκανε το κόμμα του Γ. Δημαρά, Άρμα Πολιτών. Σύμφωνα λοιπόν, με την καταγγελία η Περιφέρεια Αττικής πληρώνει κάθε μήνα το ποσό των 63.500 ευρώ..