ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Αυτό είναι το ΚΑΥΤΟ VIDEO... 40άρας Πατρινιάς που έχει προκαλέσει ΠΑΝΙΚΟ!


Δεν έχει προηγούμενο το «ροζ» video που έχει αναρτηθεί στο internet, με πρωταγωνίστρια μια Πατρινιά που επιδίδεται σε άγριο ..sex. Και λέμε ότι δεν έχει προηγούμενο, γιατί -αν και πολλά «ροζ» video από την Πάτρα έχουν ανεβεί κατά καιρούς στο διαδίκτυο- αυτό ξεπερνά ό,τι έχει αναρτηθεί μέχρι τώρα, τόσο σε διάρκεια όσο και σε... αποκαλύψεις.

Το video διαρκεί τρία λεπτά και 33 δευτερόλεπτα και σοκάρει, αρχής γενομένης από το πρόσωπο της καστανόξανθης Πατρινιάς, που φαίνεται καθαρά, καθώς η ίδια δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρυφτεί.

Ντυμένη με προκλητικά sexy μαύρα εσώρουχα, η πρωταγωνίστρια (που δείχνει ηλικιακά να είναι κοντά στα σαράντα) στήνεται πρόθυμη να κάνει sex με τον εραστή της που τον αποκαλεί «Άρη», σε χώρο μάλιστα που φαίνεται ότι είναι εργασιακός.

Στη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων η σαραντάρα Πατρινιά τα κάνει όλα και τα δίνει όλα. Άναρθρες κραυγές συνοδεύουν το άγριο sex που κάνει με τον εραστή της και το οποίο (παρότι τα πλάνα κάποιες στιγμές είναι... τρικυμιώδη) παραπέμπουν σε σκληρό επαγγελματικό πορνό.

Αλλά κι ο «Άρης», που έχει αξιοσημείωτα πλούσια σωματικά προσόντα, με τη σειρά του τα δίνει κι αυτός όλα!

Με άλλα λόγια, αν και το video είναι ερασιτεχνικό, το sex που απεικονίζεται σ' αυτό πλησιάζει σε στάνταρ τις πορνό ταινίες.

Επιπλέον, είναι από τα πλέον δημοφιλή που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο internet, αφού σε διάστημα τεσσάρων μηνών το έχουν δει πάνω από 10.000 άτομα!

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου