ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΒΟΜΒΑ! Έλληνας ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 17 χρόνια γάμου


Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο..
Μιχάλης Μητρούσης. 
Ο Μιχάλης Μητρούσης, ένας ηθοποιός που έχει αφιερώσει την ζωή του στο θέατρο, μη θέλοντας ποτέ να αποσπά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της προσωπικής του ζωής, κράτησε μακριά από αυτά το διαζύγιό του με την επίσης ηθοποιό Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, έπειτα από 17 χρόνια γάμου.

Όλα σου τα χρόνια είσαι χαμηλών τόνων. Το 2005 πέρασες αθόρυβα αυτή την
περιπέτεια ζωής. Ένα διαζύγιο εντελώς αθόρυβο. Ναι, είσαι στάση ζωής. Με την Ρουμπίνη, η οποία είναι εξαιρετική ηθοποιός, ήμασταν 17 χρόνια μαζί. Τελείωσε. Τώρα είμαστε φίλοι. Δεν το ήξερε κανείς, δεν θέλαμε. Αυτό που κάνουνε διάφοροι. Δηλαδή, χωρίζεις από μια σχέση και αμέσως να ανακοινώσεις: «Χώρισα, το παιδί ποιος θα το πάρει κλπ.» Δεν μ’ αρέσουν αυτά τα πράγματα. Τι τον ενδιαφέρει τον άλλον τώρα αν εγώ χώρισα με τη γυναίκα μου; Εμένα θα με κρίνει σαν ηθοποιό. Όταν μπαίνει μέσα η προσωπική ζωή των ανθρώπων, δεν είναι καλό.

Δηλαδή, αν θέλει ο ηθοποιός να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή, μπορεί...: Βεβαίως, άμα το θέλει, ναι. Άμα δεν θέλει και θέλει να διατηρεί, ας πούμε, αυτό το ματαιόδοξο, γιατί περί ματαιοδοξίας πρόκειται, δεν το κρατάει για εκείνον. Όλοι αυτοί ματαιόδοξοι άνθρωποι είναι. Εγωκεντρικοί και ματαιόδοξοι. Δεν υπάρχει ηθοποιός μη εγωκεντρικός. Όλοι είμαστε. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Το να είσαι όμως ματαιόδοξος έχει μεγάλη διαφορά.

fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου