ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Μίνως Θεοχάρης: Πώς απαντά στα αρνητικά σχόλια για το "Κάτω Παρτάλι" και τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ;;;

Λένε ότι συνήθως χρειάζεται μόνο μια μικρή ευκαιρία, μια μονάχα στιγμή για ν' αλλάξει όλη σου η ζωή και προς το καλύτερο και προς το χειρότερο...


Στο Μίνω θεοχάρη συνέβη το πρώτο και μέσα σε ένα βράδυ από "κάπου σε ξέρω, θύμισέ μου που σε έχω δει» έγινε ένας από του πιο αγαπητούς και δημοφιλής ρόλους στην ελληνική τηλεόραση, από εκείνους που θα μείνουν ως σημείο αναφοράς.
Ο ρόλος του χαριτωμένου, ευφυή και πνευματώδη gay στο σίριαλ «Κάτω Παρτάλι» είναι η αρχή για ένα ταλαντούχο παιδί που τραγουδάει, σκηνοθετεί και γράφει υπέροχα κείμενα, να δείξει στον κόσμο ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Το "Just the 2 of us" είναι απλώς η φυσική συνέχεια και άλλη μια σπουδαία ευκαιρία να στρέψει την προσοχή ακόμη περισσότερο επάνω του.


Σου ήρθε απότομα η επιτυχία. Το περίμενες όλο αυτό που έγινε;
Δεν έχω προλάβει να την καταλάβω, έχω αρχίζει βέβαια να το υποψιάζομαι. Δεν δίνω τόσο βάρος στο αποτέλεσμα όσο στη δουλειά και στο πόσο καλά γίνεται. Ακόμη διορθώνω πράγματα πάνω μου και εξελίσσομαι βλέποντας τα επεισόδια και επειδή πρόσφατα μου προέκυψε και το «Just the 2 of us» -και θέλω και εκεί να είμαι προσηλωμένος και σωστός γιατί παθιάζομαι με ότι ασχολούμαι- δεν κάθομαι να απολαύσω τον αντίκτυπο της δουλειάς μου γιατί δεν είμαι και άνθρωπος που δεν καυχιέται πολύ για την επιτυχία.

Δεν είναι κακό να απολαμβάνεις την επιτυχία;
Την απολαμβάνω, όμως πρώτη φορά το βιώνω τόσο έντονα. Για μένα είναι θέμα στιγμής αυτό που συμβαίνει, απολαμβάνω την επιτυχία και την αποτυχία όμως γιατί μπορεί καμιά φορά να συμβαδίζουν αυτά.

Ο κόσμος όταν σε συναντάει στο δρόμο τι σου λέει;
Τα καλύτερα, είναι πολύ χαρούμενοι που έχει γίνει μια δουλειά που τους διασκεδάζει και τους κάνει να περνάνε όμορφα. Γελάνε πολύ με τη σειρά.

Εσύ προλαβαίνεις να τη δεις;
Να φανταστείς απ' το τελευταίο επεισόδιο είδα μόλις 5 λεπτά, όχι δεν προλαβαίνω και ντρέπομαι πολύ που το λέω, αλλά τη βλέπω στο web tv. Θέλω να τη βλέπω όμως γιατί διορθώνω πράγματα πάνω μου.

Διαβάζεις στο Internet σχόλια για τη σειρά;
Όχι γιατί δεν είμαι καθόλου της τεχνολογίας. Μόνο κάτι ταινίες κατεβάζω και επιβλέπω τη σελίδα μου στο facebook, τίποτε άλλο.

Ξέρεις κάτι παραπάνω στο σενάριο από εμάς;
Ξέρω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμη πιο πολύ. Οι θεατές έχουν μπει πια στο νόημα του χωριού και όσο προχωρούν τα επεισόδια θα γίνεται ακόμη πιο έντονο το ενδιαφέρον.

Που κάνετε τα γυρίσματα;
Σε περιοχές της Αττικής που δεν γνώριζα καν ότι υπήρχαν, στο Καπανδρίτι, στα Σπάτα ακόμη και στην Κηφισιά και στη Βάρη. Στο κέντρο της Αθήνας δυστυχώς δεν έχουμε πάει ακόμη.

Πόσες ώρες διαρκούν τα γυρίσματα;
Περίπου 10 ώρες. Τα επεισόδια στο δρόμο με τον Γιάννη και τη Νάντια ξεκίνησαν αρχές Γενάρη στα πολύ κρύα και έχουμε φάει κάτι 10ώρα στη φύση, αλλά έχουμε γελάσει και πολύ.

Τι απαντάς σε όσους θεωρούν ότι ο ρόλος σου προσβάλλει το gay άντρα;
Εγώ θεωρώ ότι ο ρόλος μου αφορά έναν χαρούμενο νέο και απόλυτα συνειδητοποιημένο με αυτό που είναι και αυτό μου αρκεί.

Σε στεναχωρούν τα αρνητικά σχόλια;
Είναι λογικό να υπάρχουν και αρνητικά σχόλια, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριόμαστε, η δουλειά του ηθοποιού είναι να εκτίθεται και των κριτικών να γράφουν. Θα ήταν βαρετά αν ήταν όλα εντάξει. Έτσι και αλλιώς αυτή τη δουλειά την κάνουμε για να μας βλέπει ο κόσμος και υποτίθεται ότι είμαστε έτοιμοι για την αρνητική κριτική ή τουλάχιστον οφείλουμε να είμαστε.

Περίμενες τέτοια ανταπόκριση και τόσο μεγάλη τηλεθέαση;
Δεν είναι δουλειά μου να περιμένω την υψηλή τηλεθέαση, εγώ ήθελα να κάνω έναν ρόλο και έτυχε να βγει καλός. Σίγουρα είναι ευχάριστο να έχει επιτυχία, αλλά και μικρότερη να είχε, πάλι ευτυχισμένος θα ήμουν.
Ναι, αλλά η τεράστια επιτυχία σε έβαλε στο χάρτη, σε έκανε μέσα σε μια νύχτα πρωταγωνιστή.
Δεν θεωρώ ότι γίνεσαι πρωταγωνιστής σε μια νύχτα, πρωταγωνιστής γίνεσαι μετά από πολλά χρόνια δουλειάς. Σίγουρα έγινα γνωστός και αν με έβαλε στο χάρτη, όντως το αναγνωρίζω, με έμαθαν άνθρωποι που δεν με ήξεραν και ας έχω μια πορεία 10 χρόνων στο θέατρο.

Έχεις άγχος για την εμφάνισή σου στο "Just the 2 of us";
Έχω μια ευχάριστη προσμονή και λίγη αγωνία, αλλά άγχος δεν έχω. Είμαι εκεί για να περάσω καλά και έχω επιλέξει πολύ συνειδητά να το κάνω για να διασκεδάσω και εγώ και ο κόσμος και για να μαζευτούν χρήματα. Είμαι πολύ φουλ μέσα σ αυτό και το ευχαριστιέμαι και έχω γνωρίσει και κόσμο που δεν ήξερα και μόνο χαρά έχει να μου δώσει το "Just the 2 of us"!
 

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου