ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η κατρακύλα του κ. Τσίπρα δεν έχει τέλος

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν και χθες στη Βουλή σε μια ακόμη θεατρική παράσταση που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος και αποχώρησε από τη Βουλή για δεύτερη ημέρα...
Αυτή τη φορά όμως αποχώρησε από την ίδια την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει κατά του Προεδρείου.
Η αλλοπρόσαλλη, αντιδημοκρατική και αντιθεσμική στάση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ευτελίσει εντελώς το Κοινοβούλιο, ειδικά αν έχουν βάση τα όσακατήγγειλε ο Β. Μεϊμαράκης. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Βουλής είπε χθες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στήσει την πρόταση μομφής κατά του κ. Στουρνάρα όταν θα ήταν προεδρεύων ο αντιπρόεδρος και βουλευτής του, Γ. Δραγασάκης έτσι ώστε να τη διαχειριστεί αυτός. Όμως, την τελευταία στιγμή επέστρεψε ο κ. Μεϊμαράκης και έγιναν όσα έγιναν. Μετά από αυτή την καταγγελία το λόγο ζήτησε επί προσωπικού ο κ. Δραγασάκης όμως ο αντιπρόεδρος κ. Τραγάκης δεν του τον έδωσε διότι είχε αρχίσει να μιλά ο Ευ. Βενιζέλος. Τότε όλη η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε μέσα σεέντονους διαλόγους.
Είναι η δεύτερη ημέρα που αποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας την οργή των υπολοίπωναλλά και στήνοντας ένα ακόμη σόου ώστε να πολωθεί το κλίμα. Η κατρακύλα του κ. Τσίπρα δεν έχει τέλος. Αποδεικνύει ότι δεν έχει τσίπα ο κ. Τσίπρας. 

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου