ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Θεοφανία Παπαθωμά: Την ήθελε την... αποχώρηση!

Θεοφανία Παπαθωμά: Την ήθελε την... αποχώρηση!«Την ήθελα την αποχώρηση. Δεν ταίριαζα εγώ στο Just The Two Of Us». Με τον τρόπο αυτό αντέδρασε η Θεοφανία Παπαθωμά και έδειξε την έντονη ενόχλησή της γιατί έφυγε από το show του Mega...

Η γνωστή ηθοποιός ήταν η πρώτη αποχώρηση από την εκπομπή και αυτό φαίνεται πως δεν της άρεσε κυρίως μετά τα όσα είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα αλλά και την κριτική που είχε δεχθεί.

Φρόντισε μάλιστα να δείξει την ενόχλησή της αυτή όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους κατά την έξοδό της από το στούντιο αφήνοντας αιχμές και για την κριτική επιτροπή:
«Την ήθελα την αποχώρηση. Γιατί δεν νομίζω ότι ταιριάζω σε αυτό το show, μου αρέσει που φεύγω, θα πάω να ξεκουραστώ. Δεν βλέπω τηλεπαιχνίδια, δεν ήξερα πως είναι αλλά τώρα ξέρω. Ακούσαμε καλά σχόλια αλλά πήραμε χειρότερους βαθμούς από την πρώτη φορά. Δεν εξηγείται αλλά δεν θέλω να το εξηγήσουμε κι άλλο. Δεν θελω να κρίνω την επιτροπή. Κάνει την δουλειά της με έναν τρόπο που νομίζει και αυτό που λέει το χρεώνεται η ίδια. Δεν το χρεώνομαι εγώ. Χρεώνομαι το ότι ανεβαίνω στην σκηνή και κάνω μια εμφάνιση».


vipnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου