ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ο Τσίπρας δεν τραβάει...




Είναι προφανές ότι καμιά δημοσκόπηση, και ειδικά όσες είναι πληρωμένες από συγκεκριμένους πελάτες, δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κάλπη...
Αυτή είναι ο υπέρτατος κριτής όλων κι εκεί θα δούμε στις κάλπες ποιοι είναι οι επιτυχημένοι και ποιοι οι αποτυχημένοι πολιτικοί.
Ωστόσο, αν τα γκάλοπ είναι η αποτύπωση της στιγμής τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να πάει να κρυφτεί σε καμιά γωνιά της Κουμουνδούρου και να μην ξαναβγεί για πολύ καιρό.
Τέτοια στραπάτσα που παθαίνει αυτός ο άνθρωπος δεν έχουν προηγούμενο, ούτε καν στο διαλυμένο ΠΑΣΟΚ. Τη μια διαλύει την Ιταλική Αριστερά με το ευρωψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Τσίπρα να παίρνει μετά βίας 3%. Και την άλλη εδώ στην Ελλάδα που έχει κάνει τα πάντα για να ρίξει την κυβέρνηση, βλέπει ακόμη και σήμερα την πλάτη του Σαμαρά. Τέτοιος αποτυχημένος πολιτικός και τέτοια βλακώδης πολιτική συμπεριφορά δεν έχει ξαναδεί η Αριστερά, μη σας πούμε και όλο το πολιτικό φάσμα.
Η δημοσκόπηση της GPO που έγινε εν μέσω της «βόμβας Μπαλτάκου» αλλά και όλες οι προηγούμενες, επιβεβαιώνουν αυτό που λένε εχθροί και φίλοι του Αλέξη. Ότι το παιδί δεν τραβάει. Μέχρι πρόεδρος του 15μελούς και μια χαρά ήταν. Άντε και μέχρι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τις ευχές και τις κατάρες του Αλαβάνου.
Η ελπίδα της ευρωπαϊκής αριστεράς, ο νέος πολιτικός που θα φέρει στην Ελλάδα την ανανέωση και θα δώσει το μήνυμα της ανατροπής στη Γηραιά Ήπειρο, έμεινε από… καύσιμα. Διότι πώς αλλιώς να αναλυθούν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που γίνονται αφού ψηφίστηκε ένα «δύσκολο» νομοσχέδιο, αφού ο Μπαλτάκος έκανε ότι ήταν δυνατόν για να βάλει φωτιά στη ΝΔ κι αφού ο Σαμαράς βάλλεται από όλους τους εντός της Ελλάδας;
Υπό κανονικές συνθήκες, και χωρίς τον Τσίπρα στην αρχηγία, αλλά με κάποιον άλλον πιο έξυπνο, πιο ντόμπρο και πιο άξιο πολιτικό επικεφαλής, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει 6-7 μονάδες διαφορά στις ευρωεκλογές και άνετη επικράτηση στις εθνικές εκλογές. Επίσης, θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας αν όχι να είναι πάνω από τον Αντ. Σαμαρά στη δημοφιλία, τουλάχιστον να προσεγγίζει τα ποσοστά του. Παρ’ όλα αυτά τον ξεπερνά μέχρι και το σακίδιο του Θεοδωράκη. Μήπως να σκεφτούν στην Κουμουνδούρου να αλλάξουν τον Αλέξη με τον Σταύρο;
Παρ’ όλα τα προβλήματα της κυβέρνησης, παρά το γεγονός ότι ακόμη η οικονομία κάνει μεγάλες προσπάθειες να βγει από την κρίση και παρά τη φυσιολογική φθορά που μπορεί να έχει μια κυβέρνηση κι ένας πρωθυπουργός 2 ετών, η αξιωματική αντιπολίτευση δε δείχνει ικανή να πάρει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις.
Ίσως και για το λόγο αυτό να είναι τόσο εκνευρισμένος ο κ. Τσίπρας και να υιοθετεί τακτικές Χρυσής Αυγής και Ανεξάρτητων Ελλήνων. Λες και είναι… ψεκασμένος ο Αλέξης επιτέθηκε με απίστευτους χαρακτηρισμούς τη Δευτέρα κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι «ακροδεξιά σέχτα Σαμαρά – Βενιζέλου κυβερνά την Ελλάδα». Είναι τέτοια η απελπισία του που κάνει τέτοιο ατόπημα; Που χαρακτηρίζει μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση «ακροδεξιά σέχτα»; Ή μήπως πιστεύει ότι η «αριστερή σέχτα» είναι καλύτερη κι άρα πρέπει να ψηφίσουμε τον ίδιο;
Η επίθεση αυτή και όσες ακολουθήσουν δείχνουν ακριβώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας ειδικά βρίσκονται σε μαύρη απελπισία. Και μόνο με ακραίες επιθέσεις θα καλύψουν τις αδυναμίες τους. Δεν πείθουν ότι είναι σοβαρό κόμμα και σοβαρός πολιτικός. Δεν πιστεύει ο κόσμος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους βγάλει από το τέλμα, αντιθέτως εκτιμούν ότι θα χειροτερέψουν τα πράγματα. Και το κυριότερο: Ο κόσμος στην παρούσα χρονική στιγμή δε θέλει αλλαγή κυβέρνησης, δεν επιδιώκει πολιτική κρίση ούτε φυσικά αναταραχή που θα θέσει σε κίνδυνο τη χώρα.
Ακόμη κι αν βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου θέλει να εξαντλήσει η κυβέρνηση τη θητεία της, βλέποντας προφανώς ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Με απλά λόγια ο ελληνικός λαός θέλει να τον κυβερνά η… ακροδεξιά σέχτα του Σαμαρά με τον Βενιζέλο.
Όμως, πολύ ασχοληθήκαμε με τον κ. Τσίπρα, αυτό είναι δουλειά του κόμματός του και των στελεχών που βλέπουν ότι το… άτι δεν τραβάει. Εμείς από την αρχή το λέγαμε. Ο Αλέξης είναι λίγος αλλά και επικίνδυνος για τη χώρα, αλλά ευτυχώς ο κόσμος τον έχει πάρει χαμπάρι.


Ο Τσίπρας δεν τραβάει... photo - 1
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου