ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Η δήλωση παραίτησης του Π. Μπαλτάκου - Δείτε το βίντεο από κρυφή κάμερα με το οποίο ο Κασιδιάρης παγίδεψε τον Μπαλτάκο

Δήλωση Δένδια για την υπόθεση Μπαλτάκου

Αναστάτωση σε όλο το πολιτικό σύστημα και κυρίως στα «σπλάχνα» της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης,..
με την αποκάλυψη που έκανε στην Βουλή, λέγοντας πως υπάρχει μαγνητοσκοπημένο υλικό στο οποίο φαίνεται να συνομιλεί με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, στο οποίο ο δεύτερος «καίει» τον πρωθυπουργό σχετικά με την υπόθεση συλλήψεων μελών της Χρυσής Αυγής.


Η δήλωση παραίτησης του Π. Μπαλτάκου

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το πρόσωπό μου δηλώνω τα εξής:

Λόγω της γειτνίασης των γραφείων της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Χ.Α στη Βουλή είχα συχνές συμπτωματικές συναντήσεις με τους Βουλευτές του κόμματoς αυτού.

Σε μία από αυτές τις τυχαίες συναντήσεις αμέσως μετά την προφυλάκιση των κ.κ. Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε να με δει ιδιαιτέρως.

Ξεκίνησε τη συζήτηση κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους, κατηγορία την οποία μου απεύθυναν συνεχώς τις προηγούμενες ημέρες κι εκείνος αλλά και άλλοι βουλευτές της Χ.Α.

Το αρνήθηκα και προσπάθησα να απαλλαγώ από τις πιέσεις. Στη διάρκεια αυτής της συζήτησης όσα ειπώθηκαν από εμένα είχαν τον παραπάνω σκοπό και κανέναν άλλον, δηλαδή την απαλλαγή μου από τις πιέσεις αυτές, αφού τα περί «σκευωρίας» δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.

Άλλωστε τις επόμενες ημέρες, όταν προέκυψαν νεότερα στοιχεία είχα την ευκαιρία να πω στον κ. Κασιδιάρη και σε άλλους – και μάλιστα παρουσία πολλών μαρτύρων - ότι δεν υπάρχει σκευωρία ή συνωμοσία εναντίον τους, συζήτηση την οποία φυσικά δεν δημοσιοποίησε ο εν λόγω Βουλευτής.

Λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε και για λόγους προσωπικής ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου και ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Ο Γενικός Γραμματέας
της Κυβέρνησης



Δήλωση Δένδια για την υπόθεση Μπαλτάκου


Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας δήλωσε σχετικά με τα όσα αναφέρονται στο πρόσωπό του, στη βιντεοσκοπημένη συνομιλία του Τ. Μπαλτάκου με τον Η. Κασιδιάρη:
«Τα όσα αναφέρονται σχετικά με το πρόσωπό μου αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας. Δεν είναι προϊόν φαντασίας όμως αλλά πραγματικότητα τα 32 περιστατικά με εγκληματικές ενέργειες υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, τα οποία όλοι γνωρίζουν ότι απέστειλα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Δεν είναι μύθευμα επίσης - και προκύπτει από τη στιχομυθία - ότι ζητείται από τον κ. Μπαλτάκο να παρέμβει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να επιτευχθεί η απαλλαγή των μελών της Χρυσής Αυγής». 

Χ. Αθανασίου: Δεν τίθεται θέμα παραίτησης

«Είναι μια τρικυμία που δεν έχει ουσιαστική βάση», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης για το ζήτημα Μπαλτάκου, επαναλαμβάνοντας σε αυστηρό τόνο ότι δεν υπήρξε καμία δική του παρέμβαση στην προϊσταμένη του πρωτοδικείου, ενώ χαρακτήρισε «αστειότητες» τα όσα ειπώθηκαν για τηλεφώνημα του κ. Σαμαρά. Μάλιστα, ο κ. Αθανασίου δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε για τη συναντηση του κ. Μπαλτάκου με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
«Ο κ. Μπαλτάκος δεν είχε κανένα λόγο να συνομιλεί με τον οποιαδήποτε για ζητήματα που δεν έχουν σχέση με την κυβέρνηση και το νομοθετικό έργο στη Βουλή» απάντησε ο κ. Αθανασίου σχολιάζοντας τα όσα λέει ο κ. Μπαλτάκος στην συνομιλία με τον κ. Κασιδιάρη.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Αθαναασίου είπε «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αυτά που φέρεται να λέει ο κ. Κασιδιάρης. Κακώς ο κ. Μπαλτάκος είπε αυτά που είπε γιατί δεν έχουν καμία βάση. Είναι ανάξια διαψεύσεως όλα αυτά, ο ίδιος έχει δώσει εξήγηση γιατί τα είπε».
Αναληθέστατα
Ερωτηθείς για την κ. Κουτζαμάνη ο κ. Αθανασίου είπε ότι «είναι παλαιά και ικανή λειτουργός ομόφωνα εξελέγη αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Τυχαίνει να προέρχεται από το ίδιο μέρος με εμένα».
«Φυσικά δεν έγινε καμία παρέμβαση και φυσικά είναι αναληθέστατα. Αν υποθέσουμε ότι έκανα παρέμβαση θα την έκανα στους ανακριτές και όχι στην προϊσταμένη του πρωτοδικείου που δεν έχει καμία αρμοδιότητα. Και αφού έκανα παρέμβαση γιατί δεν προφυλακίστηκαν», πρόσθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Χρονική συγκυρία
Ο κ. Αθανασίου έθεσε ερωτηματικά και για τη χρονική συγκυρία της αποκάλυψης του βίντεο λέγοντας χαρακτηριστικά «μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί το βίντεο αυτό το παρουσίασε σήμερα ύστερα από τόσους μήνες. Προφανώς γιατί ο ίδιος πίστευε ότι είναι αβάσιμα όλα αυτά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το πήγε τόσο καιρό στους ανακριτές για να διευκολύνει τη θέση του ίδιου και των συγκατηγορούμενών του».
Ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση «θα αντιμετώπιζε πρόβλημα αν είχε συμμετοχή σε αυτό. Όταν βγήκα από το Μαξίμου είπα ότι οποιοδήποτε παραπεμφθούν θα έχουν δίκαιη δίκη» σχολίασε αναφερόμενες στις εξελίξεις μετά την δολοφονία του Φύσσα.
Έξαλλος ο πρωθυπουργός
«Ο πρωθυπουργός σήμερα ήταν έξαλλος που σημαίνει ότι δεν είχε καμία ενημέρωση και δεν ήξερε τίποτα από αυτές τις προσωπικές επαφές του κ. Μπαλτάκου. Είναι υποχρεωμένος να δέχεται βουλευτές στο γραφείο του ο κ. Μπαλτάκος». 

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου