ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Νέος πόλεμος Αδωνι Γεωργιάδη-Πάνου Καμμένου για το γιοτ "Ηλιάτορας"

Το δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο στον κ. Γεωργιάδη αλλά μόλις 15.000 ευρώ κι αυτό για τις ύβρεις. Ωστόσο, για το ζουμί της υπόθεσης, τον Ηλιάτορα και την off shore
της οικογένειας Καμμένου δικαιώθηκαν όσοι λένε ότι… κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
Νέος πόλεμος μεταξύ Αδωνι Γεωργιάδη και Πάνου Καμμένου ξέσπασε για το πολυτελές γιοτ Ηλιάτορας που έχει ο δεύτερος. Όπως θυμάστε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε σύρει στα δικαστήρια τον υπουργό Υγείας για ύβρεις εναντίον με αφορμή το που ανήκει η υπεράκτια εταιρεία στην οποία είναι γραμμένο το σκάφος. Του ζητούσε μάλιστα αποζημίωση όσο ένα… σκάφος, δηλαδή 300.000 ευρώ αλλά το δικαστήριο είχε αντίθετη άποψη. Ναι μεν επέβαλε πρόστιμο στον κ. Γεωργιάδη αλλά μόλις 15.000 ευρώ κι αυτό για τις ύβρεις. Ωστόσο, για το ζουμί της υπόθεσης, τον Ηλιάτορα και την off shore της οικογένειας Καμμένου δικαιώθηκαν όσοι λένε ότι… κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ότι το σκάφος ανήκε σε off shore εταιρεία, όπως είχε πει ο Αδωνις Γεωργιάδης. Στην απόφαση αναφέρεται πως «ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με επίσημες δηλώσεις του ανέφερε ότι ανήκει από το έτος 1993 στον πατέρα του. Ως εκ τούτου δεν είναι παράλογο να συμπεράνει κανείς ότι και οι μετοχές της Cass Corporation της ιδιοκτήτριας του «Iliatoras» σύμφωνα με τα έγγραφα από το μητρώο σκαφών της Μεγάλης Βρετανίας ήταν στην κατοχή του».
«Το 2000 η έδρα της Cass μεταφέρεται από το Douglas στο γειτονικό Arbory και πάλι στη Νήσο Μαν. Η μετακίνηση αυτή οφείλεται προφανώς στην αλλαγή των διευθυντών που αδιαμφισβήτητα ήταν από τους πλέον δραστήριους αχυρανθρώπους παγκοσμίως.... Εκείνη την περίοδο αναφέρεται πλέον μόνο η ύπαρξη των 2.000 ανωνύμων μετοχών. Στις οικονομικές καταστάσεις του ιδίου έτους δεν αναγράφεται ότι η Cass έχει ως αντικείμενο την «κατοχή σκάφους αναψυχής», παρά μόνο ότι είναι εν υπνώσει. Ωστόσο το σκάφος παρέμενε στην κατοχή της, όπως θα αποκαλυπτόταν δύο χρόνια αργότερα με την υποβολή των οικονομικών καταστάσεων για την περίοδο 2001-2002...».
Οι δικαστές αναγνωρίζουν επίσης ότι ο καπετάνιος του σκάφους είναι ο κ. Καμμένος.
«Τότε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Cass αναγγέλλει ως οφείλει «προς όποιον ενδιαφέρεται» ότι ο Ηλίας Καμμένος είναι «director» (διευθυντής) του σκάφους με αρμοδιότητα επί των προμηθειών, επισκευών, σχέσεων με τις Αρχές, αλλά και χρήστης του σκάφους , ο δε Παναγιώτης Καμμένος είναι «captain/skipper» (καπετάνιος/σκίπερ) του σκάφους». Επιπλέον στην απόφαση αναφέρεται και η έκθεση του εκτιμητή Δημήτρη Ρούσου, ο οποίος επισκέφθηκε το σκάφος προκειμένου να προχωρήσει στην εκτίμηση της πραγματικής του αξίας και όπως ανέφερε ο ίδιος «στο σκάφος με ο υποδέχθηκε ο κύριος Παναγιώτης Καμμένος, owner (σ.σ. ιδιοκτήτης)»».
«Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς «ψεύτης», «κλέφτης», «Τσοχατζόπουλος». Εντάξει δεν είναι...», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο twitter
«Αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά και με Δικαστική απόφαση, ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι κοινός συκοφάντης και υβριστής, αλλά και με τη σημερινή ανάρτησή του στο twitter ότι είναι επίσης ψεύτης, αφού δεν διστάζει να παραποιεί δικαστική απόφαση», απάντησε μέσω twitter ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ανάρτησε και το έγγραφο του δικαστηρίου. 

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου