ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Παραιτήθηκε "Γκρίζος Λύκος" υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ

Αριστερά ο Κουρτ και δεξιά ο Μπαχτσελί

Νέο πολύ σοβαρό πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από αυτό με την Σαμπιχά και τον Δημήτρη Χριστόπουλο...
Το νέο μείζον θέμα που έχει προκύψει αφορά στον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ονόματι Αχμέτ Κουρτ. Ο εν λόγω κύριος βρίσκεται σε φωτογραφία μαζί με τον ηγέτη του τουρκικού φασιστικού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Για όσους δεν τον ξέρουν είναι ο εθνικιστής ηγέτης των Γκρίζων Λύκων.
Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τον Ριζοσπάστη και δείχνει ότι το ΚΚΕ ψάχνει να βρει τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και τον χτυπάει εκεί που πονάει.
O Aχμέτ Κουρτ είναι πρόεδρος της τουρκικής ένωσης Ξάνθης που όπως αναφέρει η εφημερίδα είναι γνωστή στη Θράκη για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις της με το τουρκικό προξενείο, ενώ ο συγκεκριμένος υποψήφιος φέρεται να έχει ιδιαίτερες συγγένειες και με άλλα περίεργα πολιτικά μορφώματα, αναφέροντας σαν παράδειγμα το εθνικιστικό μειονοτικό κόμμα DΕΒ που ίδρυσε το 1991 ο Σαδίκ Αχμέτ και το οποίο φέρεται έτοιμο να μετάσχει στις ευρωεκλογές.
Για το πρόσωπο του Αχμέτ Κουρτ είχε ρεπορτάζ και η εφημερίδα το Έθνος το οποίο ανέφερε πως ο συγκεκριμένος υποψήφιος είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για την απόφαση του κόμματος DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές λέγοντας, σύμφωνα με την εφημερίδα, «είναι απόλυτη η πίστη του πως η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης θα περάσει με επιτυχία αυτές τις εξετάσεις.
Να τον χαίρονται, επομένως, έναν ακόμη υποψήφιο στην Κουμουνδούρου.
Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την υποψηφιότητα του Αχμέτ Κούρτ στη Θράκη, τελικά ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη παραιτήθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κουρτ επικοινώνησε με την Κουμουνδούρου και δήλωσε την παραίτησή του, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ του εξήγησε πως εκτός από τις φωτογραφίες, υπάρχει θέμα και με την στήριξή του στο εθνικιστικό μειονοτικό κόμμα DEB για κάθοδο στις ευρωεκλογές. 

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου