ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

«Αίμα, τιμή, κάμερα φορητή»


Επτά νέα video προσεχώς


Ο δρόμος προς τις περιφερειακές, δημοτικές και τις ευρωεκλογές είναι σπαρμένος με ερασιτεχνικά video, τη νέα τάση στην πολιτική μόδα την εαρινή περίοδο του 2014...
Θα βγουν στη φόρα, αναλόγως των εξελίξεων και της τακτικής που θα ακολουθήσουν οι «σκηνοθέτες»:
  1. Το ντου του Βενιζέλου στο γραφείο του ΓΑΠ, μετά την καταψήφιση από τον πρώην Πρωθυπουργό του άρθρου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Πρόκειται για μια χαλαρή κουβέντα με τον «πατέρα των Μνημονίων» απαθή σαν σαολίν μοναχό.
  2. Τα εύσημα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στον Απόστολο Κακλαμάνη. Τα περί …μουστόγερου δεν ανταποκρίνονται πλήρως στο πλήθος των στιγμιαίων συναισθημάτων του Μπένι.
  3. Ο Σαρκοζί πάνω στην καρέκλα να «αποθεώνει» τον ΓΑΠ, που μόλις πριν ζήτησε δημοψήφισμα. Κλασική ταινία, αν πήγαινε στις Κάννες θα έσκιζε.
  4. Η Ρένα Δούρου εξομολογείται στον πνευματικό της. Αμοντάριστα πλάνα, φέρεται να αποκηρύσσει τα σύμφωνα συμβίωσης και να επανέρχεται στο στυλ «με παπά και κουμπάρο». Επίσης μετανιώνει ειλικρινά που στήριξε τους κορμοράνους και ο Βοτανικός παρέμεινε σκουπιδότοπος.
  5. Ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει στην κατοχή του πλάνα από τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό. Στις εκκλήσεις και παρακλήσεις του να του δοθεί το χρίσμα για την Αθήνα, έλαβε τη γεμάτη υποσχέσεις απάντηση «άσε, θα δούμε».
  6. Ο Κουτσούμπας συζητά με την Αλέκα για τη στάση του ΚΚΕ στο πολυνομοσχέδιο. Αν δεν έχεις φάει τα νιάτα σου διαβάζοντας μαρξιστές φιλοσόφους, δεν καταλαβαίνεις «Στάλιν» από τη συζήτηση.
  7. Οι Φάκτορες συνομιλούν με τον Μικρό Οδυσσέα για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Από τα πολλά «μπιπ» ο διάλογος δεν είναι ευκρινής, αλλά είναι εμφανές ότι ο μικρός δεν είναι δεξιός, αλλά αμφίχειρας. Επίσης και οι τρεις δεν είναι «αντικομμουνιστές».
Αν το χθεσινό είχε συμβεί κατά το «χρυσό αιώνα του ΠΑΣΟΚ», θα είχε βγει μια ανακοίνωση «ποινικοποιούνται οι κοινωνικές σχέσεις» και θα πηγαίναμε παρακάτω. Πάντως τα συνθήματα υπάρχουν για να αλλάζουν: «Αίμα, τιμή, κάμερα φορητή».


Η απόλυτη κάμερα. Μην εμπιστεύεστε κανέναν και ιδίως καμία
Η απόλυτη κάμερα. Μην εμπιστεύεστε κανέναν και ιδίως καμία
 
Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου