ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Αυθαίρετο το σπίτι της πρώην βουλευτού και Γ.Γ. του ΥΠΕΚΑ, Νάντιας Γιαννακοπούλου;

Υπάρχει ζήτημα παρανομιών στο σπίτι της πρώην βουλευτού και τι έχει κάνει η ίδια για να άρει αυτές τις παρανομίες;
  

Το τι είναι νόμιμο και τι ηθικό σ’ αυτή τη ζωή το λύνει η ίδια η κοινωνία...
Αποδοκιμάζοντας όσους παίζουν παιχνίδια εξουσίας την ώρα που ο λαός πένεται.

Όταν, όμως, οι πολιτικοί δεν ορρωδούν προ ουδενός τότε κάποιος πρέπει να κάνει κάτι, να τραβήξει αυτιά, να ξεσκεπάσει τα σκάνδαλα που οδήγησαν τη χώρα εδώ που βρίσκεται. Κυρίως όταν πρόκειται για νέους πολιτικούς που θέλουν υποτίθεται να φέρουν αέρα ανανέωσης και διαφάνειας στην πολιτική ζωή.

Το antinews σας αποκαλύπτει σήμερα με στοιχεία μια υπόθεση για την οποία θα πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, αφορά την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία βολεύτηκε από τον αρχηγό της, Β. Βενιζέλο, στη θέση της γενικής γραμματέως του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Διότι όπως όλοι γνωρίζουμε, κανείς δε χάνεται όταν αποτυγχάνει να εκλεγεί. Το σκάνδαλο όμως είναι άλλο.

Πληροφορούμαστε ότι η κυρία Γιαννακοπούλου διαμένει σε μεζονέτα επί της οδού Αγίου Ιωάννου 104 στον Καρέα, μεζονέτα η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της είναι... αυθαίρετη.

Σύμφωνα με την 323/1998 οικοδομική άδεια που δημοσιεύουμε, προβλέπεται η κατασκευή τετραώροφης οικοδομής με ισόγειο. Εύκολα όμως ο οποιοσδήποτε παρατηρεί στις φωτογραφίες ότι το δώμα της οικοδομικής αδείας έχει μετατραπεί σε 5ο όροφο και πάνω απ’ αυτόν έχει κατασκευαστεί νέο δώμα. Έχουμε δηλαδή δύο επιπλέον ορόφους που είναι παράνομοι. Οι πληροφορίες μας μιλάνε για υπέρβαση στην προβλεπόμενη δόμηση που ξεπερνά τα 100τμ. και ίσως και για ζητήματα στην νομιμότητα της εκδοθείσας άδειας.

Η άδεια είναι στο όνομα του πατέρα της κ. Γιαννακοπούλου, Γιάννη ο οποίος ήταν κι αυτός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Επομένως, υπάρχει ζήτημα νομιμότητας με το σπίτι της. Μάλιστα πρόκειται για την γενική γραμματέα του υπουργείου που είναι αρμόδιο για τις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων. Είναι δηλαδή πολιτικός προϊστάμενος των υπηρεσιών που ελέγχουν αν ένα ακίνητο είναι αυθαίρετο, αν έχουν κατατεθεί αιτήσεις νομιμοποίησης, τι πρέπει να πληρώσει ο ιδιοκτήτης κ.λπ.

Ρωτάμε λοιπόν την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ αν υπάρχει ζήτημα παρανομιών με το σπίτι της και τι έχει κάνει η ίδια για να άρει αυτές τις παρανομίες. Και είναι άραγε ηθικό (αν είναι νόμιμο) η γενικής γραμματέας του ΥΠΕΚΑ να κάνει τέτοιες δουλειές;



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου