ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο Παναγούλης αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τα επόμενα βίντεο εκβιασμού της Χρυσής Αυγής

Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης κατά πως συμφέρει ισχυρά επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα θα έχει και συνέχεια...

Η απομαγνητοφώνηση των χθεσινών πρακτικών της Βουλής που αποκαλύπτουμε σε αυτήν την ανάρτηση αποκαλύπτει ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλη γνωρίζει το περιεχόμενο των επόμενων βίντεο εκβιασμού που έχει η Χρυσή Αυγή.
Λέει μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στα επόμενα βίντεο της ΧΑ: "Είναι πληροφορίες και στοιχεία που έχω εγώ.Θα δείτε και πολύ χειρότερα πράγματα, αν βγάλουν και τα υπόλοιπα βίντεο!!!"
Αφήνουμε στον ίδιο να μας εξηγήσει πως τα έμαθε αυτά . Και στον κ. Τσίπρα να μας πει πως δικαιολογεί τις εμπιστευτικές συνομιλίες ενός βουλευτή του με «εκβιαστές» και «ναζιστές», κατηγορία που απηύθυνε ως γνωστόν στη ΝΔ
Θα επισημάνουμε μόνο προς το παρόν ότι για μια ακόμα φορά δοκιμάζεται η τακτική του παρελθόντος με παράνομες ηχογραφήσεις και βίντεο.
Ποιοι είναι, όμως, αυτοί που τολμάνε να εκβιάζουν την κυβέρνηση; Οι πεθαμένοι που δεν θα πάρουν ούτε 2% στις εκλογές; Ο τελειωμένος Γ. Παπανδρέου που βγήκε να πει ότι δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να στηρίζει την κυβέρνηση και που ο ίδιος δεν ψήφισε στη Βουλή το άρθρο για τις τράπεζες όταν ο ίδιος μοίραζε δισεκατομμύρια στους τραπεζίτες; Οι υποκινούμενοι ποιος από ποιον ξένο και ντόπιο παράγοντα φασίστες;
Στη συνέχεια παραθέτουμε αυτούσιο απόσπασμα από τα χθεσινά πρακτικά της Βουλής.
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, Εισηγητής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αυτό το αναφέρω ξανά για ένα και μόνο λόγο, κ. Πρόεδρε. Η ιστορία του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης δεν είναι τυχαία και θα γίνουν σοβαρές αποκαλύψεις σε λίγο καιρό. Ο κ. Μπαλτάκος δεν ήταν ένας τυχαίος άνθρωπος. Ήταν το «μάτι» της Κυβέρνησης μέσα και έξω από τη Βουλή. Ο κ. Μπαλτάκος, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, είχε καθημερινές επαφές με Βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, και στο γραφείο του στη Βουλή αλλά και αλλού, και εκβίαζε τη Χρυσή Αυγή με προφυλακίσεις. Τους είχε πει: «Ελάτε να τα βρούμε, γιατί θα προφυλακίσω και τους υπόλοιπους, εκτός αν δεχθείτε να βοηθήσετε ώστε να μην έρθει πρώτη δύναμη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Εφόσον βοηθήσετε, δεν θα προφυλακιστείτε οι υπόλοιποι και μετά τις εκλογές θα αποφυλακιστούν οι άλλοι». Η πρόταση ήταν συγκεκριμένη και θα την καταλάβετε όλοι. Είναι σημαντική και προσέξτε την. Γι’ αυτό σας λέω ότι είναι ύποπτο το άρθρο 9 παρ. 3, γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού η Κυβέρνηση έχει εκλογές και για τις 25 Μαΐου. Ήταν ένας ωμός εκβιασμός. Τους είχε προτείνει ότι με κάποιο τέχνασμα δεν θα κατεβάσει η Χρυσή Αυγή στο νομό Αττικής, στην Α΄ Αθηνών, στην Κορινθία και στη Μεσσηνία. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο, κ. Πρόεδρε, το γεγονός ότι ο πρώην Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Ευστάθιος Μπούκουρας, δεν πήγε όπως οι άλλοι στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά τον πήγαν στο Ναύπλιο για να τον - θα μου επιτρέψετε τη λαϊκή έκφραση - ψήσουν, όπως και πράγματι έγινε και αποφυλακίστηκε. Καταγγέλλω το συγκεκριμένο γεγονός. Είχε συχνές επαφές και μέσα και έξω από τη Βουλή.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (Ειδικός Αγορητής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.): Αυτό είναι προσωπική σας άποψη ή η εισήγηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.;
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ: Είναι πληροφορίες και στοιχεία που έχω εγώ. Τι εννοείτε εισήγηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δηλαδή, υιοθετεί αυτές τις μεθοδεύσεις του κ. Μπαλτάκου; Θα δείτε και πολύ χειρότερα πράγματα, αν βγάλουν και τα υπόλοιπα βίντεο.
Υπήρχε επιτελείο, κύριοι συνάδελφοι, αν θέλετε να τα πούμε έξω από τα δόντια, στο οποίο ήταν επικεφαλής ο κ. Μπαλτάκος, ο κ. Δένδιας, ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης. Οι δύο τελευταίοι τουλάχιστον προέρχονται από τον ακροδεξιό φασιστικό χώρο. Το επιτελείο αποτελούνταν και από άλλα στελέχη της Ν.Δ., τα οποία ήταν παλαιότερα συναγωνιστές με τη Χρυσή Αυγή. Αυτό που σχεδίαζαν ήταν πώς θα έπαιρναν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή. Αυτή είναι η πραγματικότητα. 

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου