ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Πατουλίδου: από το ΠΑΣΟΚ στον Τζιτζικώστα ... μέσω Χρυσή Αυγής

«Για την Ελλάδα ρε γαμώτο»

Μαθήματα δημοκρατίας από τη Βούλα Πατουλίδου η οποία έκανε καριέρα στις πλάτες του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου και τώρα εναγκαλίζεται με τους ναζιστές της Χρυσή Αυγής..
Αλλά επειδή δεν την έφταναν οι κωλοτούμπες αποφάσισε να πουλήσει για ακόμη μια φορά το «για την Ελλάδα ρε γαμώτο» και στον συνδυασμό του Απ. Τσιτζικώστα.
Η Βούλα Πατουλίδου που δεν την ήξερε κανείς και που ξαφνικά(;) πήρε ολυμπιακό μετάλλιο για να εξαφανιστεί στη συνέχεια και να αποχωρήσει από την ενεργό αθλητική δράση προκειμένου να… προσφέρει τις γνώσεις της στην πολιτική.
Τα μαθήματα δημοκρατίας περιλαμβάνουν και αμφισβήτηση της δικαστικής έρευνας για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής καθώς η κ. Πατουλίδου, στο πλάι του Ηλία Κασιδιάρη, είπε να ανοίξει και μια ακόμη πόρτα. Διότι ποιος ξέρει; Αν δεν εκλεγεί αντιπεριφερειάρχης μια θεσούλα στο ψηφοδέλτιο των ακροδεξιών, όπως θα ονομάζονται εκείνη τη στιγμή, την εξασφάλισε η κ. Πατουλίδου.
Άκουγε ο Κασιδιάρης στην τηλεοπτική εκπομπή που βρέθηκαν μαζί και γέλαγαν και τα μουστάκια που δεν έχει. Με αβάντες κάποιου «δημοσιογράφου» της παραδημοσιογραφίας που αβαντάρει οτιδήποτε λαϊκίστικο αρκεί να υπάρχει.
«Ο διωγμός τον οποίο υφίσταται η ΧΑ είναι και νομικά αστήρικτος και πολιτικά επικίνδυνος. Διότι μια δημοκρατία καταδιώκει ένα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα» ήταν η παρατήρηση του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου, με τη Βούλα Πατουλίδου να απαντά επί λέξει:
«Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε; Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη»...
Αραγε ο κ. Τσιτζικώστας ενστερνίζεται τις χρυσαυγίτικες κραυγές της υποψήφιας για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη;
Δείτε το παρακάτω βίντεο μετά το 2ο λεπτό



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου