ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει και την έξοδο στις αγορές!!!



  Είναι μια τρέλα αυτά που ακούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια ακόμη επίδειξη μικροκομματικής σκοπιμότητας, τα στελέχη του βάζουν πάνω από την πατρίδα τη φιλοδοξία τους για..
να κυβερνήσουν. Ακόμη κι αν η κυβέρνηση θα είναι πάνω σε καμένη γη.
Την ίδια στιγμή που σε όλο τον κόσμο τα μέσα ενημέρωσης μιλούν για ρεαλιστικό θαύμα, για γρήγορη επιστροφή της Ελλάδας στην ομαλότητα, για ανάκαμψη που κανείς δεν περίμενε και για έξοδο στις αγορές που θα δώσει ανάσα στη χώρα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιδίδονται σε δηλώσεις οι οποίες δυναμιτίζουν το κλίμα. Δεν τόλμησε η ελληνική κυβέρνηση να μιλήσει για επιστροφή στις αγορές, με ότι συνεπάγεται αυτό, η Κουμουνδούρου επιδόθηκε σε μπαράζ ανακοινώσεων και τα στελέχη σε συνεχείς δηλώσεις απαξίωσης της προσπάθειας που γίνεται και για την οποία δίνονται συγχαρητήρια από παντού.
Ο Γ. Σταθάκης μίλησε για «πολιτική σκοπιμότητα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γερμανία, αλλά και σε άλλες χώρες, ενόψει των ευρωεκλογών». Τόνισε ότι υπάρχουν «τρεις λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να βγει αυτή τη στιγμή η χώρα στις αγορές: Πρώτον, ότι αποδυναμώνει την αναγκαιότητα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους το οποίο παραμένει εξόφθαλμα μη βιώσιμο. Δεύτερον, προσθέτει αντί να αφαιρεί στο δημόσιο χρέος, καθώς κάθε ευρώ με το οποίο θα δανειστεί γίνεται με επιτόκιο πολύ υψηλότερο από το επίπεδο δανεισμού, το οποίο έχει αυτή τη στιγμή η χώρα. Το τρίτο μειονέκτημα αυτής της επιλογής είναι ότι δημιουργεί την εντύπωση, αν όχι την ψευδαίσθηση, ότι η αξιολόγηση του ελληνικού δημόσιου χρέους έχει πάψει να είναι αυτό που θεωρούν και εξακολουθούν να θεωρούν ως μη βιώσιμο οι οίκοι αξιολόγησης, που το αξιολογούν στην κατώτερη βαθμίδα ακόμη και σήμερα».
Ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, πρόσθεσε ότι το φθινόπωρο έρχεται και νέο Μνημόνιο με μέτρα της τάξεως των 4 με 5 δισεκατομμυρίων. Είναι από τις γνωστές προβλέψεις που κάνει και οι οποίες ποτέ δεν επιβεβαιώνονται.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, έγραψε στο twitter «Δανείζονται με 5%, αντί για το ισχύον 1,5%, αυξάνοντας το δημόσιο χρέος. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κάνουν την πιο ακριβή εκλογική καμπάνια, με δημόσιο χρήμα».
Είναι προφανής η σύγχυση στον ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια στιγμή που λένε ότι θα σκίσουν τα μνημόνια ή ότι το φθινόπωρο θα υπογράψουμε νέο μνημόνιο, ζητούν να συνεχίσουμε να δανειζόμαστε, αλλά όχι από την αγορά. Αυτό δεν συνιστά μνημόνιο κύριοι; Και στο κάτω – κάτω πότε η Ελλάδα θα τεστάρει τις αγορές την επανάκτηση της εμπιστοσύνης;
Ποιος είπε ότι δεν είναι υψηλό το επιτόκιο με το οποίο θα δανειστούμε ότι στην Πορτογαλία είναι στο μισό; Ο δανεισμός αυτός όμως δε γίνεται γιατί θέλουμε να πληρώνουμε ακριβότερα το χρήμα, αλλά για να δείξουμε στους ξένους επενδυτές ότι υπάρχουμε, ότι αξίζει να ξαναγοράσουν από εμάς. Αν δε βγούμε στις αγορές, αν δεν αναβαθμιστεί η οικονομία μας, τότε δεν θα μπορέσουμε να δανειστούμε ποτέ μέσω έκδοσης ομολόγων και θα έχουμε μονίμως τεντωμένο το χέρι σαν ζητιάνοι.
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ανθελληνική επίθεση; Γιατί επιμένει σε μια ανέξοδη πολιτική αν και γνωρίζει ότι ο κόσμος δεν τσιμπάει με αυτά που λέει; Κι εν πάση περιπτώσει έχει κάποια καλύτερη λύση για το πού θα βρούμε τα χρήματα για την κάλυψη του κενού μέχρι το 2016; Οι Κινέζοι, το ξανθό γένος, οι σύντροφοι στη Βενεζουέλα δεν θα μας δανείσουν ενώ οι Ελ και οι Νεφελίμ πήγαν σ’ άλλους Γαλαξίες.
Αφήστε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της κι αν έρθει η ώρα σας να κυβερνήσετε τουλάχιστον ας μην κληρονομήσετε μια χώρα βουτηγμένη στο βούρκο.
Αν η κυβέρνηση κάνει την έξοδο στις αγορές για προεκλογικούς λόγους και θέτει σε κίνδυνο θυσίες δύο ετών θα το πληρώσει. Αλλά δεν είναι έτσι. Ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Στουρνάρας πέρασαν δύο δραματικά χρόνια για να σώσουν τη χώρα και τώρα θα τη θέσουν σε κίνδυνο.

Antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου