ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Γιατί το Hollywood δεν μπορεί να "χτυπήσει" τις πειρατικές ταινίες;



Γιατί το Hollywood δεν μπορεί να "χτυπήσει" τις πειρατικές ταινίες;Εφαρμογές σε Windows, Mac, και Linux δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν πειρατικές ταινίες σε website να δίνει πρόσβαση στο κατάλληλο πρόγραμμα...

..
Μετά από μια ταραχώδη άνοδο και πτώση τον περασμένο μήνα μία ανώνυμη ομάδα των προγραμματιστών έγραψε έπρεπε να "κατεβάσουν" το συγκεκριμένο πρόγραμμα που έδινε την δυνατότητα της παρακολούθησης πειρατικών ταινιών.

Μέσα σε λίγες ημέρες, μια άλλη ομάδα από φιλόδοξους προγραμματιστές άρπαξε τον κώδικα από την web hosting υπηρεσία Github και γρήγορα δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα που ονομάζεται Time 4 Popcorn.

Όπως γράφει ο TechCrunch δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί σταματήσει μια ομάδα προγραμματιστών από την αναπαραγωγή της υπηρεσίας και κάνοντας το δικό τους site.

Το Time 4 Popcorn παρέχει άμεση πρόσβαση στους θεατές που μπορούν να κάνουν streaming μια ταινία αμέσως στον υπολογιστή τους ενώ ιστοσελίδες όπως το Netflix και το Amazon Prime πρέπει να αναμένουν μία συγκεκριμένη περίοδο πριν τους δοθεί η δυνατότητα να προσθέσουν ένα νέο τίτλο στα περιεχόμενά τους.

Ο συνδυασμός της άνεσης και της άμεσης πρόσβασης σε νέες ταινίες σίγουρα θα είναι δελεαστικός την ώρα που οι τιμές των εισιτηρίων παίρνουν σιγά σιγά την ανηφόρα ενώ σίγουρα είναι πιο εύκολο για κάποιον να κάνει streaming την τελευταία υποψήφια για Oscar ταινία χωρίς να χρειάζεται να πάει στο κοντινότερο σινεμά.

Το Hollywood μπορεί να ασκήσει πίεση προς τους προγραμματιστές όμως ο ανοικτός χαρακτήρας του διαδικτύου σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σταματήσει αυτό το πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου