ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Κουτσούμπας: "Σκυλάκι του καναπέ"» o Τσίπρας


Σε εμφύλιο πόλεμο στο χώρο της Αριστεράς οδηγούν οι νέες απίστευτες εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο γραμματέας του ΚΚΕ για τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά για τον Αλέξη Τσίπρα...
«Καιροσκοπισμός είναι να λες δεν θέλω την τρόικα και τα μνημόνια, αλλά θέλω την Ε.Ε. που είναι τα 2/3 της τρόικας και φέρνει μνημόνια διαρκείας. Είναι το να το παίζεις "λιοντάρι" στην Ελλάδα και όταν μιλάς στους Γερμανούς βουλευτές ή στις Βρυξέλλες να είσαι "σκυλάκι του καναπέ"», ανέφερε σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ο κ. Κουτσούμπας.
Σχολιάζοντας την έξοδο στις αγορές ο Δημήτρης Κουτσούμπας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια ανάκαμψη «πράγμα φυσιολογικό μετά από χρόνια κρίσης», όπως είπε. Ωστόσο σημείωσε πως ο λαός δε θα βγει ωφελημένος από αυτήν την ανάκαμψη. «Θα είναι ανάκαμψη με υψηλή ανεργία και αποκαΐδια λαϊκών δικαιωμάτων».
Η νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται μετά από άλλες από τον κ. Κουτσούμπα αλλά και η πρόσφατη επίθεση της Λιάνας Κανέλλη που είχε πει τον κ. Τσίπρα «τσογλάνι». Πρόκειται για μια στρατηγική έντασης που επιδιώκει το ΚΚΕ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο θεωρεί τυχοδιωκτικό κόμμα.
Ακόμη κι αν διαφωνεί κάποιος με τα λεγόμενα των στελεχών του ΚΚΕ εκφράσεις όπως «τσογλάν μπόι» και «σκυλάκι του καναπέ», δημιουργούν νέα δεδομένα στο χώρο της Αριστεράς. Ο Περισσός αναμένεται να κλιμακώσει την επίθεσή του όσο πλησιάζουμε στις εκλογές και στο στόχαστρο θα μπουν και άλλα πρώην «συντρόφια» στο ΚΚΕ που τα τελευταία χρόνια βρήκαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου