ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Οι 9+1 αντιδράσεις μετά τον χωρισμό Κωστόπουλου- Μπαλατσινού [photos]

1. Πλάκα μου κάνετε ; Δεν σας απασχολεί; Ψευτοκουτσομπόλες. Ντροπή σας. Είστε από αυτούς που δεν σας νοιάζει, αλλά πατήσατε να διαβάσετε τους λόγους γιατί μας απασχολεί ο συγκεκριμένος χωρισμός. Και μη μου πείτε ότι πατήσατε επειδή ο τίτλος είναι παραπλανητικός…

2. Μας απασχολεί πάρα πολύ, επειδή είναι πολλοί αυτοί που συμπαθούν την Τζένη Μπαλατσινού. Η πρώην Σταρ Ελλάς είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στη ζωή της, και παντρεύτηκε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία.
Έκανε τρία πολύ όμορφα παιδιά, στάθηκε με αξιώσεις στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου και τον συνόδευσε στις επιχειρήσεις. Έκανε τη δική της εταιρία με καλλυντικά, έκανε κουμάντο στην ΙΜΑΚΟ σε πολλούς τομείς, έφτιαξε το Jenny και πολλά άλλα.
Στάθηκε δίπλα του στα εύκολα, αλλά και τα πολύ δύσκολα που ήρθαν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο με την κατάρρευση του οικοδομήματος.

3. Δεν μας απασχολεί καθόλου. Κοινώς, χεστήκαμε. Είδα πάνω από 1.000 comments σε αυτό το κλίμα, οπότε μεγάλη μερίδα του κοινού δεν του καίγεται καρφάκι. Βεβαίως, μπήκε στον κόπο να το διαβάσει και να σχολιάσει.

4. Μας νοιάζει λίγο για να έχουμε κάτι να συζητάμε στα κομμωτήρια και τους καφέδες. Χωρισμός να’ναι κι ότι να’ναι. Μία η Μενεγάκη και μία η Μπαλατσινού. Εντάξει μωρέ αυτή θα την βρει την άκρη. Λεφτά έχει, διάσημη είναι, δεν θα’χει πρόβλημα.

5. Σιγά μη χωρίσανε ρε! Για φορολογικούς λόγους θα πάρουν διαζύγιο, για να μην τους πάρει τα λεφτά η Εφορία.

6. Καλά να πάθει ο Κωστόπουλος. Τόσα χρόνια έτσι που της φερόταν, ας πρόσεχε!

7. Κρίμα για τον Πέτρο. Μόλις άρχισε να ορθοποδεί με τις καινούργιες επιχειρήσεις του, ήρθε και αυτή η προσωπική “κατραπακιά¨”.

8. Μπράβο τους που το κράτησαν και το ανακοίνωσαν μετά το τέλος της εκπομπής. Για να μην έχει κανείς να λέει πως θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για περισσότερη δημοσιότητα…

9. Μα καλά, λίγη φαντασία δεν έχουν; Αντιγραφή ακόμα και στην ανακοίνωση του χωρισμού; Τράτζικ!

και η κορυφαία όλων:
siwpiri
Ο Έλληνας αναγνώστης-σχολιαστής είναι ανεξάντλητος, οπότε μέχρι να τελειώσει αυτό το σύντομο πόνημα, θα έχουν βγει 2-3 ακόμα. Εδώ είμαστε.

Κείμενο: Λάμπρος Κωσταντάρας
peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου