ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο κροκόδειλος του Ρεθύμνου πρέπει να μετονομαστεί σε... Βαγγέλας


Στο ΣΥΡΙΖΑ τρίβουν τα χέρια τους και λένε ότι ο... κροκόδειλος του Ρεθύμνου πρέπει να μετονομαστεί σε... Βαγγέλας διότι είναι ο μόνος που κατάφερε να «φάει» την ήττα του κ. Τσίπρα και ο σύντροφος Αλέξης να περάσει χωρίς απώλειες από το «Βατερλό» των προηγούμενων ημερών.


Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα του...Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο «Βαγγέλας» για τους φίλους του εμφανίστηκε μετά από καιρό και μίλησε! Όχι, μην περιμένετε να τοποθετήθηκε υπέρ της κυβέρνησης. Δεν τα κάνει αυτά ο Βαγγέλας. Το παίζει θεσμικός τώρα!

Απλά, θεώρησε σκόπιμο να μιλήσει σε δημοσιογράφους, κοινοβουλευτικούς συντάκτες και να πει ότι μπορεί να συγκληθεί η Ολομέλεια της Βουλής μέσα στο κατακαλόκαιρο για να συζητήσει την πρόταση για δημοψήφισμα. Ο πρόεδρος της Βουλής κινήθηκε σε άλλη γραμμή από το Μαξίμου που αιφνιδιάστηκε μόλις άκουσαν την τοποθέτησή του...

Δυο χρόνια πρόεδρος, αν εξαιρέσει κανείς τον έντονο διάλογο στην Ολομέλεια με τον Γιάννη Δραγασάκη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά επί προσωπικού θέματος, δεν έχει μιλήσει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση και την παράταξή του...

Πριν από λίγες ημέρες, εξάλλου, γράφαμε: «δουλειά δεν είχε ο διάβολος...» αναφερόμενοι στην γκρίνια και στις προσωπικές στρατηγικές που λαμβάνουν χώρα στη Νέα Δημοκρατία κι ενώ είναι σοβαρά τα προβλήματα της χώρας.

Δεν περάσαν παρά λίγα 24ωρα και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μας επιβεβαίωσε πλήρως. Σεν μια αψυχολόγητη ενέργεια, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση και προσωπικά ο Αντ. Σαμαράς πέτυχε μια σημαντική στρατηγική νίκη στην υπόθεση της ΔΕΗ, ο πρόεδρος της Βουλής ήρθε να χαλάσει το κλίμα.

Ο και βουλευτής και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ κ. Μεϊμαράκης για έναν εντελώς άγνωστο λόγο έριξε νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας μετρούσε τα λάθη που έκανε και τις γκάφες του να συναγελαστεί με τον Ν. Φωτόπουλο και τους συνδικαλιστές της πλάκας.

Και είναι απορίας άξιον πώς ο κ. Μεϊμαράκης κατάφερε να αλλάξει την ατζέντα όταν όλοι μιλούσαν για την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ να στήσει το μέτωπο των 120 βουλευτών και να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση.

Να συναθροιστούν οι προτάσεις των κομμάτων, είπε ο κ. Μεϊμαράκης και να συγκληθεί η Ολομέλεια της Βουλής για να μην σέρνεται η υπόθεση μέχρι τον Οκτώβριο, υποστήριξε. Πέρα για πέρα καινοφανής πρόταση διότι οι προτάσεις των κομμάτων για τη ΔΕΗ είναι διαφορετικές και με την υπογραφή... Μεϊμαράκη θα τις έκανε όλες το ίδιο. Δηλαδή θα εμφανίζεται ένα μέτωπο άνω των 120 βουλευτών που όμως δεν είναι μέτωπο αφού ο καθένας λέει ό,τι θέλει.

Στην Κουμουνδούρου τρίβουν τα χέρια τους και λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι ο... κροκόδειλος του Ρεθύμνου πρέπει να μετονομαστεί σε... Βαγγελάκης διότι είναι ο μόνος που κατάφερε να «φάει» την ήττα του κ. Τσίπρα και ο σύντροφος Αλέξης να περάσει χωρίς απώλειες από το «Βατερλό» των προηγούμενων ημερών.

Σύμφωνα με τη λογική του κ. Μεϊμαράκη από εδώ και στο εξής για κάθε θέμα που θέλει να φέρει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ για να προκαλεί πρόβλημα στην κυβέρνηση, θα μαζεύει τα υπόλοιπα κόμματα, θα καταθέτουν 5-6 προτάσεις αλλά θα συναθροίζονται οι ψήφοι. Εντυπωσιακή ερμηνεία του κανονισμού της Βουλής από τον πρόεδρό της, που δεν είχε καμιά δουλειά να το κάνει.

Αλλά γιατί αποφάσισε να κάνει «αντάρτικο» ο κ. Μεϊμαράκης που είναι γνωστό πως λειτουργεί γενικώς «θεσμικά»; Πολλοί μιλούν για προσωπική ατζέντα και για «ματιές» στο μέλλον. Λένε ότι μπορεί να έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα ηττοπάθειας το οποίο ο κ. Μεϊμαράκης βλέπει και θέλει να έχει καλές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό και η αβάντα, γι' αυτό και το δεκανίκι που το πρόσφερε απλόχερα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε... ουδείς πιο αχάριστος του ευεργεντηθέντος.

Ο,τι κι αν συμβαίνει, δια χειρός Μεϊμαράκη η κυβέρνηση περνά κρίση για την οποία δεν φταίει η ίδια. Αντιθέτως, η σωστή διαχείριση της απεργίας της έδωσε πόντους που προσπαθεί τώρα να τους αφαίρεσε ο πρόεδρος της Βουλής με τον πιο επώδυνο τρόπο.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου