ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Οι διακοπές του Τσίπρα στη Νάξο (Φωτογραφίες)

Ήρεμος, προσιτός και με χαλαρή διάθεση περιγράφεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κάνει τις διακοπές του στη Νάξο. Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στις Κυκλάδες για ολιγοήμερες διακοπές και έκανε με την παρέα του βόλτες στην περιοχή της Μουτσούνας.

Πήγε βόλτες και στις γύρω παραλίες, όχι με κότερο αφού δεν είναι της μόδας, αλλά με φουσκωτό. Όχι βέβαια από τα μικρά φουσκωτά και τις βαρκούλες αλλά με ένα ιδιαίτερα όμορφο σκαφάκι που προφανώς θα ανήκει σε κάποιον φίλο του. Διότι δε μπορεί αριστερός αρχηγός και να έχει σκάφος.
Αφού μας άλλαξε τον αδόξαστο με τη «μικρή ΔΕΗ» είπε να κάνει τις διακοπές του στη Νάξο που βεβαίως δεν έχει πρόβλημα ηλεκτροδότησης αφού οι φίλοι του Αλέξη γύρισαν πίσω στις δουλειές τους και δεν έγινε μπλακ άουτ. Φυσικά θα έχει όλη την ευκαιρία να μετρήσει τους αιγιαλούς και τις παραλίες και να ετοιμαστεί για τη νέα μεγάλη μάχη ή τη νέα εφόρμηση προς τα ανάκτορα του Μαξίμου. Καλή ξεκούραση λοιπόν πρόεδρε και καλές βόλτες με το σκάφος. Προσοχή στις φουσκοθαλασσιές, γιατί και το Αιγαίο εκδικείται με αυτά που ακούει από σένα και τους συντρόφους σου.


Οι διακοπές του Τσίπρα στη Νάξο photo - 1
Οι διακοπές του Τσίπρα στη Νάξο photo - 2

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου