ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Νέο είδος αρουραίων γίγας εξαπλώνεται στον κόσμο!

Βρετανοί ερευνητές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μια άγνωστη μέχρι σήμερα αλλά ταχέως εξελισσόμενη απειλή για τον άνθρωπο, τις καλλιέργειες και τα τοπικά οικοσυστήματα του πλανήτη.



Όπως υποστηρίζουν γεννιούνται με τρελούς ρυθμούς μεγάλου μεγέθους αρουραίοι οι οποίοι έχουν μεταλλαχθεί έτσι ώστε να είναι ανθεκτικοί στα δηλητήρια που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος εναντίον τους.

Συγκεκριμένα ειδικοί του Πανεπιστημίου Χάντερσφιλντ έκαναν έρευνες σε 17 κομητείες της Βρετανίας και ανακάλυψαν ότι έχει αυξηθεί πολύ ο πληθυσμός μιας νέας γενιάς αρουραίων.

Το μήκος αυτών των αρουραίων, ξεπερνάει το μισό μέτρο και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί στα συμβατικά δηλητήρια που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος εναντίον τους.

Επιπλέον αυτή η νέα σούπερ γενιά αρουραίων αναπαράγεται σύμφωνα με τους ερευνητές με πραγματικά φρενήρη ρυθμό.Όπως εκτιμούν το 2015 ο αριθμός των σούπερ αρουραίων στη Βρετανία θα είναι διπλάσιος από εκείνον των κατοίκων της.

Οι ειδικοί κάνουν έκκληση στις αρμόδιες ευρωπαϊκές Αρχές για να εγκρίνουν τη χρήση νέων ισχυρών δηλητηρίων που να εξοντώνουν τους σούπερ αρουραίους πριν το πρόβλημα λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις όχι μόνο στη Βρετανία αλλά και σε άλλες περιοχές του πλανήτη.



521news.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου