ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το καινούργιο που έχει ανάγκη η χώρα;

Επιλέγοντας αυτό το πρώην κομματίδιο του 3%, στην πραγματικότητα επιλέγουν να φορτώσουν στην χώρα άλλη μια διακυβέρνηση παλαιο-ΠΑΣΟΚ...του ΠΑΣΟΚ που κυρίως ευθύνεται για την οικονομική καταστροφή της χώρας


Μόλις πριν από τέσσερα χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ βολόδερνε σαν κόμμα στο όριο ανάμεσα στην είσοδό του ή όχι στην Βουλή. Οι λόγοι που ένα κόμμα του 3% έφτασε στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να διεκδικεί θεωρητικά στις επόμενες εκλογές την πρωτιά, είναι λίγο – πολύ γνωστοί και δεν υπάρχει λόγος να συζητηθούν τούτη την ώρα. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας μύθος που υφέρπει γύρω από αυτό το πρώην κομματίδιο και αποτελεί σοβαρό λόγο για τον οποίο πολλοί καλοπροαίρετοι ψηφοφόροι είναι έτοιμοι να το εμπιστευτούν με την ψήφο τους. Ο μύθος αυτός λέει πως πρόκειται για ένα καινούριο κόμμα, ένα κόμμα χωρίς «αμαρτίες», χωρίς δουλείες, χωρίς προηγούμενη κυβερνητική τριβή κι ως εκ τούτου χωρίς «σκελετούς» στις ντουλάπες του. Είναι όμως έτσι;

Παρατηρώντας κανείς τις παρουσίες στο κάλεσμα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα με αφορμή την μικρή ΔΕΗ, για την δημιουργία ενός μετώπου ενάντια αυτού του κυβερνητικού σχεδίου, παρατηρεί σχεδόν εμβρόντητος πως αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο δεν ήταν άλλοι παρά μονάχα οι ΑΝΕΛ (ό,τι απέμεινε από αυτούς έστω), η κ. Κατσέλη, η κ. Τζάκρη, ο κ. Νικολόπουλος(!) και κάποιοι άλλοι. Στάθηκαν μακράν και σε απόσταση ασφαλείας τόσο η ΔΗΜΑΡ, όσο και το ΚΚΕ, ενώ κανείς λόγος για το Ποτάμι ή την Ελιά φυσικά. Τελικά, αυτή η «μάζωξη» των «προθύμων» αποκάλυψε και την γύμνια του «βασιλιά». Αν είναι αυτοί οι φυσικοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα στην πορεία του προς το Μαξίμου και αν σκοπεύει με αυτούς και όλο το κακό συναπάντημα των παλαιοπασόκων που έχει μαζέψει στην μπαγκαζιέρα του και τους κρατάει σχολαστικά κρυμμένους από τα ΜΜΕ και τον κόσμο, να κυβερνήσει τον τόπο, τότε αυτομάτως καταρρέει ο μύθος του νέου και άφθαρτου κόμματος που μερικοί ελπίζουν πως θα αλλάξει τις τύχες της χώρας.

Εκεί που το πράγμα παίρνει σχεδόν κωμικοτραγική χροιά, είναι η πρωτοκαθεδρία που φαίνεται να κερδίζει ο αλήστου μνήμης κρατικο-συνδικαλιστής κ. Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σε όλην αυτή την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την δημιουργία του εν λόγω μετώπου. Για όσους δεν θυμούνται, είναι ο ίδιος συνδικαλιστο-πατέρας που ύψωνε το δάκτυλο σε έντρομους υπουργούς της ΝΔ και του ΓΑΠ, ο ίδιος που επί δεκαετίες ολόκληρες υπήρξε ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο βαθύ ΠΑΣΟΚ και την «πελατεία» του κόμματος στην άλλοτε κραταιά ΔΕΗ, ο ίδιος που κατηγορήθηκε πως διασπάθισε το χρήμα των φορολογουμένων που δέχτηκε η ΓΕΝΟΠ υπό μορφή επιχορηγήσεων από την ΔΕΗ(!) σε ταξιδάκια αναψυχής και συνέδρια ανά τις πρωτεύουσες του κόσμου. Είναι ο άνθρωπος που προσωποποιεί ακριβώς αυτό που λέγεται: πως κουμάντο δηλαδή στον ΣΥΡΙΖΑ του 27% δεν κάνει πλέον η παλαιά (κομμουνιστική στην πλειοψηφία της) ηγεσία του κομματιδίου του 3% που υπήρξε κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Φωτόπουλος και οι άλλοι «Φωτοπουλαίοι» που δεν βρήκαν απλώς ασφαλές καταφύγιο εκεί, αλλά περιμένουν την κατάλληλη ώρα, πιθανόν εκείνη την κρίσιμη και μαύρη ώρα που ίσως ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει να έρθει στα πράγματα, για να ξεπροβάλλουν από τις τρύπες και τα λαγούμια που τους έχει καταχώσει τεχνηέντως ο Αλέξης και να πάρουν στα χέρια τους το κόμμα, πριν ο ίδιος ο «μικρός» καταλάβει καν τι του συνέβη.

Μετά τα προεκτεθέντα, κάθε δικαιολογία περί νέου, καινούριου, αστραφτερού και γυαλιστερού που γράφουν ή προφέρουν οι καλοπροαίρετοι που σκέφτονται να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι φανερό πως δεν στέκει. Όλοι τους γνωρίζουν καλά πως επιλέγοντας αυτό το πρώην κομματίδιο του 3%, στην πραγματικότητα επιλέγουν να φορτώσουν στην χώρα άλλη μια διακυβέρνηση παλαιο-ΠΑΣΟΚ. Ακριβώς αυτό το ΠΑΣΟΚ που κυρίως ευθύνεται για την οικονομική καταστροφή της χώρας. Και όταν λένε πως «δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα αυτοί που το δημιούργησαν», ας γυρίσουν να κοιτάξουν στον καθρέπτη του ΣΥΡΙΖΑ και θα δουν εκεί μέσα ολόκληρη σχεδόν την φρικτή πράσινη συμμορία που ευθύνεται για το πρόβλημα, να προσπαθεί βιαστικά να αποχρωματιστεί, να ξεπλυθεί και να αρωματιστεί εκ νέου, οσμιζόμενοι το νέο πλιάτσικο που φαντάζονται πως θα ευτυχίσουν να εκτελέσουν.

Το ερώτημα είναι αν οι καλοπροαίρετοι ψηφοφόροι που σκέφτονται να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, θα επιτρέψουν τελικά στους Φωτόπουλους αυτής της χώρας να την εξανδραποδίσουν ακόμη μια φορά ή τελικά θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα μαυρίσουν την πράσινη συμμορία που ελλοχεύει στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, περιμένοντας ανυπόμονα να ξαναπάρει στα χέρια της την κουτάλα. Ένας επιπλέον λόγος, που η μαρμίτα έχει πια αδειάσει και η κουτάλα δεν πρόκειται ποτέ ξανά να μοιράσει «περίσσευμα» σε αυτούς εναντίον των οποίων, ο πρώην σύντροφός τους ο κ. Πάγκαλος εξέμεσε το περίφημο «μαζί τα φάγαμε». Δυστυχώς, τώρα πια, θα τα φάνε μονάχοι τους οι Φωτοπουλαίοι, και οι λοιποί της πράσινης ακρίδας όλα, και μαζί με αυτά και την χώρα την ίδια.

Akenaton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου