ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Πέτρος Κωστόπουλος: Η δύσκολη Κυριακή και τα κλάματα για τον γιό του..

Η Κυριακή για τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα. Οι πάλαι ποτέ ισχυρές παρέες και οικογένειες τα μέλη των οποίων πόζαραν δίπλα του ωσάν γύφτικα σκεπάρνια γεμάτα έπαρση και αλαζονία τις ημέρες της ακμής δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Άλλωστε κι αυτός δεν περίμενε και πολλά μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του με την Τζένη. Ο ίδιος πέρασε τόσο το Σάββατο το απόγευμα αλλά και την Κυριακή με τον μικρό γιό του. Τον Μάξιμο.

Το κλίμα ήταν βαρύ. Και ήταν βαρύ καθώς ο πάλαι ποτέ εκδότης γνωρίζει καλά πώς η πιο ευαίσθητη ψυχή που θα δυσκολευτεί περισσότερο απ” όλους να αποδεχτεί την αλλαγή στο σπίτι είναι ο μικρός. Το «κλαράκι του» όταν είπε ο ίδιος σε κολλητό φίλο του, στο σπίτι του οποίου έχει καταλύσει τις τελευταίες ώρες.

Όχι πως για τις μεγάλες κόρες του δεν έχει άγχος. Άλλα ο μικρός είναι η αδυναμία του. Και είναι πολύ λογικό.

Ίσως η απόλυτη αποτύπωση του νόμου του Μέρφι είναι η ζωή του θείου τα τελευταία τρία χρόνια. Όλα πηγαίνουν ανάποδα. Σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας των λαθών που ο ίδιος έκανε, αλλά και εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας.

Αργά σήμερα ο μικρός επέστρεψε στο σπίτι της Τζένης με τον Πέτρο ν΄αποχωρεί δακρυσμένος. Πληροφορίες αναφέρουν πώς σε περίπτερο όπου και σταμάτησε πριν απο λίγη ώρα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Και είναι λογικό. Περνάει μεγάλο ζόρι… Ανεξάρτητα απο τα παρπάνω, τα λάθη τα πάθη τις υπερβολές, οφείλουμε να είμαστε μαλακοί με όλους.

Τόσο με τον ίδιο και την οικογένειά του αλλά και με τους εκατοντάδες απλήρωτους εργαζομένους που έζησαν και ενδεχομένως να ζούν τον δικό τους εφιάλτη μακρυά απο τα φώτα τις κάμερες και τις ανακοινώσεις.

Το ραντεβού μπαμπά και γιού ανανεώθηκε για αύριο με τις τελευταίες αναφορές να κάνουν λόγο για κοινές διακοπές των δυο κάπου στις Κυκλάδες…


blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου