ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Γιατί ο Φωτόπουλος δεν μπορεί να απολυθεί από τη ΔΕΗ

Το φύλλο της επίταξης έσκισε την Δευτέρα, ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος, ενημερώνοντας πως έκανε κομματάκια «το φύλλο ατομικής επίταξης που του απέστειλε η δικτατορική κυβέρνηση μειοψηφίας», προκαλώντας να τον απολύσουν για αυτή του την πράξη.



Σύμφωνα, ωστόσο, με σημερινό δημοσίευμα «Των Νέων», ο κ. Φωτόπουλος δεν είναι εργαζόμενος της ΔΕΗ αλλά μέλος του διοικητικού συμβουλίου και συνεπώς δε μπορεί να απολυθεί.

Συγκεκριμένα, στη στήλη «Στίγμα», ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει πως το χαρτί της επιστράτευσης έφτασε κατά λάθος στον κ. Φωτόπουλο, αφού από τον Απρίλιο του 2012 βρίσκεται σε μόνιμη ειδική άδεια από την υπηρεσία επειδή εξελέγη εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ. Όπως σημειώνει δε, για να γίνει αυτό, ήρθαν τα πάνω κάτω μόλις μία ημέρα πριν από το διαχωρισμό της ΔΕΗ σε ΔΕΔΔΗΕ και άλλες εταιρείες, με τον κ. Φωτόπουλο να μετακινείται από το τμήμα διανομών -τη μετέπειτα ΔΕΔΔΗΕ- στη μητρική εταιρεία, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να γίνει η μεταπήδησή του στο ΔΣ της ΔΕΗ.

«Το σκισμένο χαρτί της επιστράτευσής μου, ως μια μικρή κίνηση τιμής σε αυτούς που αντιστάθηκαν για να είναι η χώρα μας ελεύθερη από τους Γερμανούς κατακτητές, το έχω καταθέσει αντί στεφάνου στο μνημείο των 11 ηρώων μαχητών του ΕΛΑΣ που στις 13.10.1944 έπεσαν, υπερασπιζόμενοι στη μάχη της ηλεκτρικής το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, που εσείς σήμερα ως υποτακτικοί της ΜΕΡΚΕΛ θέλετε να ξεπουλήσετε στα συμφέροντα», είχε δηλώσει την Δευτέρα ο κ. Φωτόπουλος.


arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου