ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ποια είναι η σχέση των ζωδίων με το χρήμα;

Το πως αντιμετωπίζετε το χρήμα το γνωρίζετε ήδη
.
Μαθαίνοντας όμως πως το αντιλαμβάνεται το ζώδιό σας, θα σας λύσει πολλές απορίες, θα εξηγήσει πολλά ανεξήγητα και θα σας κάνει να μετανιώσετε που δεν γεννηθήκατε Ιούνιο, γιατί αν δεν το ξέρατε, οι περισσότεροι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι του κόσμου αυτή τη στιγμή είναι Καρκίνοι

Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκετε, διαβάστε παρακάτω τα χαρακτηριστικά σας σε σχέση με το χρήμα και ανακαλύψτε για ποιο πράγμα φταίει το ζώδιό σας και όχι εσείς και την επόμενη φορά που θα έρθει ο λογαριασμός της πιστωτικής, παραπέμψτε τους στην ημερομηνία γέννησης.
Κριός
Η σχέση του Κριού με την πιστωτική κάρτα είναι σχέση αβυσαλλέου πάθους. Έχουν την κακή συνήθεια να κάνουν παρορμητικές αγορές  και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για εκείνους είναι να τους κάνετε δώρο μια συμβουλευτική συνεδρία με λογιστή, για να τους μάθει –επιτέλους- την αξία της αποταμίευσης.
Ταύρος
Οι Ταύροι στοχεύουν όχι μόνο στο να  βγάζουν χρήματα αλλά και στο να τα πολλαπλασιάζουν. Επιπλέον, είναι πάντα διαθέσιμοι να επενδύσουν χρήματα σε οτιδήποτε θα τους αποφέρει οικονομική ασφάλεια.
Δίδυμος
Ο Δίδυμος έχει πάντα στο νου το χρήμα και καραδοκεί για την επόμενη μεγάλη ευκαιρία να επενδύσει. Γι’ αυτό το λόγο, ενώ την μία μέρα θα έχει γεμάτες τσέπες, η επόμενη, είναι πολύ πιθανό να τον βρει με άδειες.


Καρκίνος..και τα υπόλοιπα ζώδια  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου