ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Η Σερένα Γουίλιαμς έγινε καλά -Επέστρεψε με πονηρό χαμόγελο και καυτό μπικίνι [εικόνες]

Ξαναβρήκε το πονηρό χαμόγελο και το πληθωρικό της βάδισμα η Σερένα Γουίλιαμς, λίγες εβδομάδες μετά την απόφασή της να εγκαταλείψει το γήπεδο του Γουίμπλετον, όπου παραπατούσε και έμοιαζε σοβαρά άρρωστη.



Η 32χρονη αμερικανίδα τενίστρια πέρασε ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά της και τον αγαπημένο της Πάτρικ Μουράτογλου στην πόλη Πούλα της Κροατίας και δεν δίστασε να εμφανιστεί με πορτοκαλί μπικίνι τραβώντας τα βλέμματα πάνω της.
Η Σερένα έκανε εκρηκτικές εμφανίσεις και στην πόλη, αγόρασε ζαχαρωτά και καραμέλες, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει επίσκεψη στον δήμαρχο της πόλης Νόβιγκραντ Anteo Milos.
Η διάσημη τενίστρια είχε κόψει την ανάσα του πλανήτη όταν την 1η Ιουλίου εγκατέλειψε σε κακή κατάσταση το παιχνίδι της στο Γουίμπλετον. Η ίδια ανέφερε ότι το πρόβλημα της υγείας της οφειλόταν σε ίωση, ωστόσο, δεν έλειψαν και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν λόγο για περίεργη αγωγή και φάρμακα.








Η Σερένα Γουίλιαμς κλαίει μέσα στο γήπεδο του Γουίμπλετον, αμέσως μετά την απόφασή της να εγκαταλείψει παραπατώντας τον αγώνα


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου