ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Καταψηφίζει τη ρύθμιση για το γήπεδο της ΑΕΚ ο ΣΥΡΙΖΑ

Το ερώτημα που γεννάται για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αν είναι κεντρική γραμμή του να συναγελάζεται με τον Β. Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό και να απορρίπτει το δίκαιο αίτημα της ΑΕΚ να φτιάξει το δικό της γήπεδο



Σπέρνει ανέμους και θα θερίσει σύντομα θύελλες ο ΣΥΡΙΖΑ και στο χώρο του ποδοσφαίρου καθώς αποφάσισε να καταψηφίσει τη ρύθμιση για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ο εμφύλιος μέσα στο κόμμα φαίνεται να κατέληξε σε κάποιο αποτέλεσμα και στην ψηφοφορία που έγινε τα 21 μέλη της Γραμματείας, είχαν να επιλέξουν μεταξύ δύο προτάσεων στην οθόνη του υπολογιστή τους: της πρότασης 1 και της πρότασης 2. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 1 είναι η σκληρή γραμμή συνολικής καταψήφισης του Ρυθμιστικού, την οποία στήριξαν η πλευρά της Αριστερής Πλατφόρμας, η Ανάσα και η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ) του Ρούντι Ρινάλντι. Η πρόταση 1, την οποία παρουσίασε προχθές στα μέλη της Γραμματείας ο Αλέκος Καλύβης, φαίνεται μάλιστα ότι πλειοψήφησε οριακά, με το «σκορ» της ψηφοφορίας να καταγράφεται 11-10.
Όπως δήλωσε η εισηγήτρια του κόμματος κυρία Αφροδίτη Θεοπεφτάτου στην αρμόδια επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο, το κόμμα της θα καταψηφίσει τα επίμαχα άρθρα 81 και 82. Και αυτό παρά το γεγονός ότι κατά την φάση της πρώτης ανάγνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υπερψηφίσει.
Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στην περιοχή αναμένεται να ενταθεί ακόμη περισσότερο αν λάβουμε υπόψη ότι μια αρνητική γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αντίκτυπο και στη νέα περιφερειάρχη Ρένα Δούρου η οποία αναλαμβάνει σε δύο μήνες. Ήδη οι φίλοι της ΑΕΚ εξαπολύουν επίθεση κατά του νέου δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλου τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για το γεγονός ότι έχει «παγώσει» το έργο.
Και πλέον το ερώτημα που γεννάται για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αν είναι κεντρική γραμμή του να συναγελάζεται με τον Β. Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό και να απορρίπτει το δίκαιο αίτημα της ΑΕΚ να φτιάξει το δικό της γήπεδο. Διότι άλλο να μιλήσουμε για το αν πρέπει η Περιφέρεια να δώσει λεφτά για το γήπεδο κι άλλο για το ότι πρέπει να γίνει η Αγιά Σοφιά. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Δούρου αποφάσισαν να κοιτάνε μόνο προς τον Πειραιά ας μας το πουν κι ας επιβεβαιώσουν ότι παίζουν συγκεκριμένα επιχειρηματικά χαρτιά.
«... ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ»
Το κλίμα είναι στην κυριολεξία πολεμικό και καλό θα είναι να το καταλάβουν οι επικεφαλείς για να μην έχουμε χειρότερα. Η παρουσία αντεξουσιαστών καθώς και μελών του ΕΑΜ και της ΑΝΤΑΣΥΑ όπως καταγγέλλουν οι φίλοι της Ένωσης έχει προκαλέσει και το αντίπερα στρατόπεδο. Το δείχνουν καθαρά οι προκηρύξεις που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στο κέντρο της πόλης. Με τίτλο «ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ» η ...Γενιά των κίτρινων μαχητών όπως υπογράφουν καλούν όλο τον κόσμο της ΑΕΚ να πλημμυρίσει τους γύρω δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης στην συγκέντρωση της Πέμπτης. Αναφέρει μάλιστα ότι «Όποιου περάσει από το μυαλό είτε είναι δεξιός , είτε αριστερός , είτε αναρχικός είτε απλός πολίτης να διαδηλώσει ενάντια στο γήπεδο θα θεωρηθεί ΕΧΘΡΟΣ της ΑΕΚ και θα τον ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ». Μάλιστα στο υστερόγραφο της προκήρυξης τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ανησυχητικά. «Το έργο έχει τίτλο ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ και είναι πολεμικό. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ» καταλήγει... κι ο θεός βοηθός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου