ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Να γιατί ο Ερντογάν θα βλέπει εφιάλτες... με τον Παΐσιο (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα τελευταία γεγονότα στην Τουρκία με τους Κούρδους τα είχε «προβλέψει» ο Γέροντας Παϊσιος .Μία ακόμα μαρτυρία επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του.

Οι Κούρδοι του Ιράκ ανακήρυξαν την ανεξαρτησία τους και με αμερικανικές «πλάτες» και χρηματοδότηση, πάνε ολοταχώς προς την δημιουργία ανεξάρτητου κουρδικού έθνους-κράτους για πρώτη φορά στην Ιστορία τους, με απώτερο τελικό σκοπό να ενωθούν σε ενιαίο κράτος με τις αντίστοιχες περιοχές Κούρδων στην Τουρκία και την Συρία.
Το ISIL ανακήρυξε το πρώτο, από το Μεσαίωνα μέχρι σήμερα, ισλαμικό
χαλιφάτο στη Μέση Ανατολή, εξαπολύοντας ταυτόχρονα ευθεία απειλή προς την Τουρκία κηρύσσοντας ευρεία παγκόσμια Τζιχάντ με τελικό στόχο την κατάληψη της ιερής πόλης της Κωνσταντινούπολης.
Οι Τάταροι, όσο κι αν φωνασκούσε ο Νταβούτογλου, εκδιώχθηκαν από την Κριμαία μία και καλή. Ενώ και στην Συρία οι υποστηριζόμενες από την Τουρκία φράξιες των ισλαμιστών έχουν υποστεί συντριπτική και ανεπανόρθωτη ήττα.
Την ίδια εξάλλου στιγμή η Ρωσία, δια στόματος προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έθεσε προ ολίγων μηνών, ξεκάθαρο casus belli κατά της Τουρκίας εάν ποτέ διανοηθεί να κλείσει τα Στενά του Βοσπόρου.
Διαβάστε την μαρτυρία του αντιπτεράρχου ε.α Αλεξάνδρου Οικονόμου.
«Τον Μάρτιο του 1994 συνάντησα το Γέροντα Παΐσιο στο Μοναστήρι της Σουρωτής. Συγκινήθηκα, όταν μου έπιασε το χέρι, και παρά την κρισιμότητα της καταστάσεως του, μου είπε τα ακόλουθα:
"Εσύ δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να φοβάσαι την Τουρκία. Η Τουρκία θα διαλυθεί και μάλιστα θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι.
Στην Βοσνία θα γίνει μουσουλμανικό κράτος (εκείνη την εποχή μαινόταν ακόμα ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία), αλλά το γεγονός αυτό θα στραφεί εναντίον τους, διότι κατά αντιστοιχία αυτού θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της Τουρκίας".
Ο Γέροντας τότε επειδή με είδε προβληματισμένο ακούγοντας αυτά, μου είπε πάλι: "Όπως ξέρεις, εγώ δεν διαβάζω εφημερίδες, αλλά αυτά τα μαθαίνω από αλλού…"


ΠΗΓΗ ("Μαρτυρίες προσκυνητών", β' έκδοση, Ζουρνατζόγλου)- Υπόγεια Δράση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου