ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

«Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»: Τα νέα επεισόδια

ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 22:15

Οι έρευνες ξεκινούν για να βρεθεί ο υπεύθυνος για το δηλητηριασμένο καφτάνι...





Δευτέρα 28/7
248o επεισόδιο

Οι έρευνες ξεκινούν για να βρεθεί ο υπεύθυνος για το δηλητηριασμένο καφτάνι. Ο Μουσταφά προσπαθεί να πείσει το Σουλτάνο για την αλήθεια. Στο μεταξύ ο Ρουστέμ θέλει να μάθει τα πάντα από τον Ατματζά, τον οποίο φυλακίζει. Παίρνει με το μέρος του τον Πέρση Ηγεμόνα, Ελκάς Μιρζά, και εμμέσως τον απειλεί πως αν δεν κάνει αυτό που του ζητήσει, τότε θα πρέπει να ξεχάσει τη συμμαχία με το Σουλτάνο και το θρόνο της Περσίας.

Τρίτη 29/7
249o επεισόδιο

Στην Κιουτάχεια, η Χουρρέμ μαθαίνει τι συνέβη στο παλάτι με το Μουσταφά, αλλά από την άλλη έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη και μαθαίνει το επικίνδυνο μυστικό που της έκρυβε ο Μπεγιαζίτ. Έτσι, επιστρέφει απροειδοποίητα στο παλάτι της Κωνσταντινούπολης και είναι πια έρμαιο του οίκτου του Σουλτάνου. Το γεγονός όμως δεν θα την ανακόψει από τα σχέδιά της.

Τετάρτη 30/7
250ό επεισόδιο

Ο Λάλα Μουσταφά καλείται να δώσει ένα τέλος στο μυστικό του Μπεγιαζίτ, φυσικά υπό την καθοδήγηση της Χουρρέμ. Στο μεταξύ, πίσω στο παλάτι, ο Σουλτάνος επιλεγεί να συνεργαστεί με τον Ελκάς Μιρζά και να ξεκινήσει μια εκστρατεία έναντι της Περσίας. Αν και αυτή η απόφαση δεν αρέσει στο Μουσταφά και στον Τζιχάνγιρ, οι ίδιοι χαίρονται με την απόφαση του Σουλτάνου να αφήσει στη θέση του ως αναπληρωτή το Μουσταφά.

Πέμπτη 31/7
251o επεισόδιο


Η Χουρρέμ φοβάται ότι ένα άλλο μεγάλο μυστικό πρόκειται να αποκαλυφθεί. Παράλληλα, ένα ερωτικό γράμμα φτάνει στη Μιχριμάχ κι εκείνη απαντά με ψυχρότητα. Όταν όμως η απάντησή της πέφτει στα χέρια του Ρουστέμ, τα πράγματα χειροτερεύουν. Η Μιχριμάχ όμως αντιλαμβάνεται ότι είναι έτοιμη να δηλώσει πως θέλει να χωρίσει το Ρουστέμ.





vipnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου