ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Πώς να καταλάβεις ότι σε θέλει μια γυναίκα;

Μιλώντας με φίλους μου άντρες βλέπω ότι συχνά προβληματίζονται για το αν τελικά έχουν καταλάβει τι θέλει η κοπέλα που τους ενδιαφέρει. Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες σκέφτονται λίγο περίπλοκα...




Και αν ένας άντρας δεν έχει και την ανάλογη εμπειρία ή και υπομονή να ερμηνεύσει τη συμπεριφορά τους, μπορεί συχνά είτε να μην καταλήγει σε ένα συμπέρασμα ή να βγάζει λάθος συμπέρασμα για τα συναισθήματά της.

Φίλε άντρα αναγνώστη, σήμερα θα σου δώσω κάποια tips για τον τρόπο που σκέφτονται οι γυναίκες, για να μην υπάρχουν άλλες παρεξηγήσεις...

Αρχικά, στο μυαλό της γυναίκας τις περισσότερες φορές είναι καρφωμένο ότι δεν πρέπει να κάνει κάτι ξεκάθαρο για να σου δείξει το ενδιαφέρον της, γιατί έτσι είναι τα πρότυπα των δύο φύλων αποτυπωμένα στο υποσυνείδητό της. Έτσι, αν τύχει να είναι και λίγο ντροπαλή ή απλά να μη νιώθει πολύ άνετα μαζί σου, τα πράγματα είναι λίγο σκούρα.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επιδιώξεις να κάνετε κάτι οι δυο σας, να πάτε μια βόλτα, να μείνετε λίγο μόνοι σας τέλος πάντων και με το δεδομένο ότι θα δεχτεί να συμβεί αυτό, είσαι σε πολύ καλό δρόμο για να καταλάβεις τι σκέφτεται…

Συχνά γίνεται το εξής λάθος. Πολλές γυναίκες είναι αρκετά κοινωνικές και τους αρέσει να μιλάνε συχνά με άτομα του αντίθετου φύλου. Δεν μιλάω για τις προκλητικές, μιλάω απλά για τις κοινωνικές. Αυτή λοιπόν τη χαριτωμενιά και τη γλυκύτητα που μπορεί να βγάζει μια κοπέλα μερικοί άντρες τη μπερδεύουν. Θεωρούν ότι είναι ο τρόπος της να δείξει ότι τους θέλει και έτσι κάνουν το εν τέλει… αποτυχημένο βήμα! Άρα, το ότι της αρέσει να σου μιλάει, δεν σημαίνει πάντα ότι σε θέλει!

Σε αποτυχημένα συμπεράσματα μπορεί να οδηγηθούν οι άντρες και σε αυτήν την περίπτωση: Οι γυναίκες, και ιδιαίτερα οι όμορφες γυναίκες, γνωρίζοντας ότι αρέσουν σε πολλούς άντρες, έχουν την τάση να τους φέρονται πολύ φιλικά χωρίς στην πραγματικότητα να έχουν κάποιο συγκεκριμένο σκοπό... Τι εννοώ με αυτό; Εννοώ ότι μπορεί απλά να σου δείχνει ενδιαφέρον, επειδή υποσυνείδητα ξέρει ότι "τσιμπάς" και με αυτόν τον τρόπο της τονώνεται η αυτοπεποίθηση... Έτσι λοιπόν μη βιαστείς από 2 κινήσεις της να σκεφτείς ότι σε θέλει!

Αυτές είναι κάποιες σκέψεις που πρέπει να σου έρχονται στο μυαλό, όταν προσπαθείς να ερμηνεύσεις τη γυναικεία συμπεριφορά!

Άρτεμις



tokafeneiomas.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου