ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

STRING ΤΕΛΟΣ!!! Ήρθε η νέα μόδα και φέρνει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Η απόλυτη στροφή στην αγορά των στρiνγκ! Και εκεί που λέγαμε ότι μετά το C-strιng, δεν θα υπάρξει τίποτα πιο παράξενο και ίσως άβολο στην αγορά των γυναικείων εσωρούχων, έρχεται το στρiνγκ της Shibue Couture με σιλικόνη που κολλάει στα ευαίσθητα σημεία!


Νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα; Δείτε τις φωτογραφίες για να αποφασίσετε τι χρώμα θα έχει η επόμενη σας αγορά! Η εταιρία που τα λανσάρει ισχυρίζεται ότι η δημιουργία της είναι η ιδανική λύση για τις κυρίες που δεν θέλουν να διαγράφονται κάτω από τα μοδάτα ρούχα τους αντιαισθητικές γραμμές και εξογκώματα από τα εσώρουχα! Μάλιστα, αυτά τα εσώρουχα έχουν ήδη φορεθεί από πολλά μοντέλα στις πασαρέλες.


Τι ακριβώς είναι; Το νέο Shibue στρiνγκ είναι ένα κομμάτι ύφασμα που συγκρατείται στη θέση του από μια σιλικόνη (πλένεται και επαναχρησιμοποείται) στο μπροστινό και πίσω μέρος. Μπαίνει κάτω από τα ιδιωτικά σας μέρη και υπόσχεται να αφήσει την ευαίσθητη περιοχή «καθαρή και λεία». Και κάτι τελευταίο, το στρινγκ συνοδεύεται και από οδηγίες για το πώς θα επισκεφτείτε την τουαλέτα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου