ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Τα 10 σημάδια καρκίνου στον άντρα

ΑΝΤΡΑΣ - ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ
Η υγιεινή διατροφή μπορεί να μειώσει την πιθανότητα κάποιων μορφών καρκίνου, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο..


Μόλις ο καρκίνος εξαπλωθεί είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Αν γνωρίζετε τα πρώιμα συμπτώματα τότε έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε κάποια αγωγή που θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες να υποχωρήσει ο καρκίνος.
Δώστε προσοχή σε αυτά τα 10 πρώιμα συμπτώματα καρκίνου στους άντρες και συζητήστε με τον προσωπικό σας γιατρό για τις όποιες παρατηρήσεις και ανησυχίες σας.
Αλλαγές στις εντερικές κινήσεις
Οι εκάστοτε ενοχλήσεις είναι στην ατζέντα της καθημερινότητας για όλους τους ανθρώπους, αλλά οι σημαντικές αλλαγές στο έντερο μπορεί να υποδεικνύουν είτε καρκίνο του παχέος εντέρου ή καρκίνο του ορθού εντέρου. Η συχνή διάρροια και δυσκοιλιότητα μπορεί να είναι πρώιμα σημάδια αυτών των τύπων καρκίνου, ειδικά αν σας συμβαίνουν απότομα, χωρίς καμία ειδοποίηση ή προφανή εξήγηση. Αυτά τα προβλήματα πολλές φορές συνοδεύονται με πόνο στην κοιλιά και αέρια στο στομάχι.
Αιμορραγία από τον πρωκτό
Είναι πρώιμο σημάδι καρκίνου στον πρωκτό. Ειδικά αν έχετε αιμορραγία κάθε φορά που πηγαίνετε στην τουαλέτα. Ίσως εντοπίσετε αίμα και στα κόπρανα. Ο συγκεκριμένος τύπος καρκίνου είναι δύσκολο να τον διαγνώσετε στο πρώιμο στάδιό του. Τακτικές επισκέψεις στον γιατρό για τον σχετικό έλεγχο συνιστώνται κυρίως σε άντρες άνω των 50 ετών.

Αλλαγές στην ούρηση..
Τα υπόλοιπα ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου