ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Οι 10 καλύτερες μπύρες του κόσμου!!

Είναι ίσως η μοναδική ξανθιά, που συνοδεύει τις εξόδους των ανδρών και με την οποία δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι γυναίκες. Ο λόγος για την «παγωμένη-αγαπημένη» του καλοκαιριού: την μπύρα.

Αφήνοντας όμως στην άκρη τους στερεοτυπικούς προλόγους, η μπύρα ανήκει στη λίστα με τα πιο αγαπημένα ποτά του καλοκαιριού (και όχι μόνο) τόσο για άντρες, όσο και για γυναίκες, είτε στην ξανθιά, είτε στην κόκκινη ή και τη μαύρη εκδοχή της.
Με αφορμή λοιπόν, τη Διεθνή Ημέρα Μπύρας (η πρώτη Παρασκευή του Αυγούστου), που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, αλλά έχει αρχίσει να επεκτείνεται και σε άλλες χώρες του κόσμου, ας γνωρίσουμε παρακάτω ποιες είναι οι καλύτερες μπύρες του κόσμου.
Το αφιέρωμα παρουσιάστηκε στην ιστοσελίδα Business Insider.
Η αξιολόγηση γίνεται με άριστα το 5 και εξετάζονται χαρακτηριστικά όπως το άρωμα, η εμφάνιση και η γεύση, σύμφωνα με ένα σύστημα που ανέπτυξαν δύο ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στις ΗΠΑ.
10. Adam Traditional Ale

Η μπύρα Adam Traditional Ale της ζυθοποιίας Hair of the Dog παρασκευάζεται στο Πόρτλαντ του Όρεγκον και έχει αξιολογηθεί με 4,277 με άριστα το 5.
Ακολουθεί μια «ιστορική συνταγή» που προέρχεται από το Ντόρτμουντ της Γερμανίας και φτιάχτηκε προς τιμήν του Adam Kerchival, από τον οποίο πήρε και το όνομά της.
9. Bourbon County Stout

Με 4,283 βαθμούς –σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης RateBeer- η συγκεκριμένη μπύρα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει χάρη στη διετή ωρίμανσή της σε βαρέλια μπέρμπον 18 ετών, τους σοκολατένιους τόνους της και φυσικά την ποσότητα αλκοόλ που περιέχει (13%). Παρασκευάζεται στο Σικάγο, στη ζυθοποιία Goose Island brewery.
8. Temptation

Η Sour Ale της ζυθοποιίας Russian River Brewing Co. αξιολογήθηκε με 4,284 βαθμούς. Παρασκευάζεται στο εργαστήριο Russian River Santa Rosa στην Καλιφόρνια. Είναι ξανθιά και ωριμάζει για 9-15 μήνες μέσα σε βαρέλια Chardonnay, στα οποία οφείλεται το ιδιαίτερο άρωμα και η γεύση της.
7. Pliny the Elder


Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου