ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Κόλαση για 19χρονη: Εχει να φάει πέντε χρόνια

Η Ayllah Beau Foley ζει μια πραγματική κόλαση, αφού έχει να φάει πέντε ολόκληρα χρόνια εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης που είχε σαν αποτέλεσμα να παραλύσει το στομάχι της.


Η 19χρονη τρέφεται πλέον με ένα σωληνάκι, από το οποίο περνούν θρεπτικά συστατικά κατευθείαν στην καρδιά της.
«Η ασθένεια αυτή που άλλαξε τη ζωή. Δεν μπορώ να κάτσω και να φάω μαζί με την οικογένειά μου, δεν μπορώ να βγω για φαγητό με τους φίλους μου, δεν μπορώ καν να τσιμπήσω στο κυριακάτικο τραπέζι», λέει.
Η ίδια προσπαθεί να κρατά θετική στάση και να μην χάνει το κουράγιο της και ελπίζει ότι θα καταφέρει να νικήσει αυτή την καταραμένη ασθένεια.
Τα πρώτα συμπτώματα της ασθένειάς της εμφανίστηκαν όταν επέστρεψε από ένα εθελοντικό project στην Ινδία.

«Ήμουν ενθουσιασμένη που θα έκανα αυτό το ταξίδι. Όταν όμως γύρισα αισθανόμουν απαίσια και άρχισα να αρρωσταίνω. Στην αρχή υπέθεσα ότι θα ήταν κάποια τροφική δηλητηρίαση, όμως όλο και χειροτέρευε μέχρι που χρειάστηκα άμεση ιατρική παρακολούθηση», είπε.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει με το κορίτσι. Στην αρχή έκαναν λόγο για σκωληκοειδίτιδα. Την χειρούργησαν μάλιστα, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Μετά πίστεψαν ότι είναι κάποιο γυναικολογικό θέμα, αλλά και πάλι έπεσαν σε τοίχο. Κάποια στιγμή μάλιστα δεν δίστασαν να πουν στην οικογένεια ότι όλο αυτό είναι στο μυαλό της μικρής, κάτι που εξαγρίωσε τους γονείς της.
Μετά από ένα Γολγοθά εξετάσεων τελικά κατέληξαν ότι η Beau πάσχει από γαστροπάρεση, μια ασθένεια που κάνει τους μυς του στομάχου της να παραλύσουν.

«Σοκαριστήκαμε από αυτό που μας είπαν. Δεν ξέραμε ότι υπάρχει τέτοια πάθηση. Η Beau είχε χάσει περίπου είκοσι κιλά και χαρήκαμε τουλάχιστον που είχαμε μια διάγνωση», είπε η μητέρα της.

yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου