ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

2 χρυσά μετάλλια για τα κορίτσια του ΓΣΓ στην Κύπρο..

'Ενα χρυσό μετάλλιο για την κάθε μία και πολλά χαμόγελα, ήταν ο απολογισμός του ταξιδιού με την εθνική ομάδα στη Κύπρο για τα κορίτσια μας την
Βασιλική Ζωγράφου και την Ελένη Κουτσαλιάρη.



Σταθερή στα μεγάλα άλματα η Ελένη, την πρώτη μέρα των αγώνων, με 5.65 στο μήκος, κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Την δεύτερη ημέρα των αγώνων, η Βασιλική σε μια καταπληκτική κούρσα κατέκτησε εύκολα την πρώτη θέση στα 800 μέτρα με 2.15.41 χρόνος που αποτελεί και ατομικό της ρεκόρ.


Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκου:

Στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας Κύπρου, τα Γρεβενά έδωσαν δυναμικά το παρόν με την Βασιλική Ζωγράφου και την Ελένη Κουτσαλιάρη να ανεβαίνουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και να επιστρέφουν με ένα χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές τους.
Θερμά συγχαρητήρια στην Βασιλική για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα 800 μέτρα με 2.15.41 χρόνο που αποτελεί και ατομικό της ρεκόρ και στην Ελένη που κατέκτησε την πρώτη θέση με άλμα 5.65μ. καθώς επίσης και στους προπονητές τους.
Ευχόμαστε οι κόποι σας να ανταμειφθούν και οι επιτυχίες σας να συνεχιστούν και στο μέλλον.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη:

Για ακόμη μια φορά τα παιδιά των Γρεβενών, τα δικά μας παιδιά, μας έκαναν υπερήφανους με τις επιδόσεις τους και γέμισαν τις καρδιές μας με χαρά και ελπίδα.

Ανέβασαν τα Γρεβενά στο πιο ψηλό βάθρο της επιτυχίας και συνέβαλαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο στην εξωστρέφεια του τόπου μας. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών Βασιλική Ζωγράφου για την κατάκτηση της Πρώτης θέσης στα 800μ και Ελένη Κουτσαλιάρη για την κατάκτηση της Πρώτης θέσης με άλμα 5.65μ, στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου στη Λευκωσία, όπου συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα Στίβου Παίδων – Κορασίδων της Ελλάδας και εύχεται οι επιτυχίες τους να έχουν και συνέχεια.

Συγχαίρει τους προπονητές των αθλητριών για τη μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά τους καθώς επίσης το Δ.Σ. του Γ.Σ.Γ. και τους γονείς που στηρίζουν τους στόχους και τα όνειρα των παιδιών τους.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει επίσης την Αθλήτρια του Κολυμβητικού Συλλόγου Γρεβενών «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Χριστίνα Παπανικολάου για την κατάκτηση της Τρίτης θέσης στα 50μ πρόσθιο Νεανίδων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθη στην Αθήνα και εύχεται κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής της.
Συγχαίρει επίσης τα μέλη του Δ.Σ. που, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, στηρίζουν με κάθε τρόπο τους αθλητές τους.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη:
Η είδηση των επιδόσεων των αθλητριών μας στη Διεθνή Συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια.

Συγχαίρουμε δημοσίως τη Βασιλική Ζωγράφου για την πρωτιά της στα 800 μέτρα, την Ελένη Κουτσαλιάρη για το ρεκόρ των 5.65 στο άλμα καθώς και την Χριστίνα Παπανικολάου για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθη στην Αθήνα.

Οι τρεις αθλήτριες μας πλαισιωμένες από τους προπονητές, τους συλλόγους και τις οικογένειες τους εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο τα Γρεβενά δείχνοντας το δρόμο που χαράσσει η νέα γενιά παρά τις δύσκολες συγκυρίες.

Ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε να σταθούμε αντάξια δίπλα τους όσο καλύτερα μπορούμε.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο στις αθλήτριες μας τόσο προσωπικά όσο και ως προς την εξέλιξη της πορείας τους στον αθλητισμό.

2 σχόλια:

  1. αντε μακαρι και σε μεγαλυτερες επιτυχιες αν και δυσκολο τωρα που φτιαξαν το ταρταν δε παμε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή