ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Οι 8 top καλοπληρωμένες δουλειές στην Αμερική

Υπάλληλοι με το χαμόγελο στα χείλη… που πληρώνονται με παχυλούς μισθούς και δεν μισούν τα πρωινά της Δευτέρας στο γραφείο!
Μπορεί η πλειοψηφία να χαρακτηρίζει το συνδυασμό «ευτυχισμένης καριέρας» και «υψηλόμισθης δουλειάς» ως ουτοπικό, αλλά η επαγγελματική κοινότητα CareerBliss έρχεται για να αναδείξει τις οκτώ θέσεις εργασίας που συνοδεύονται από ευτυχισμένους εργαζόμενους.
Πρόκειται για μια έρευνα που επικεντρώθηκε πάνω σε 50.000 αξιολογήσεις εταιρειών από το 2013 έως το 2014, δίνοντας βάση στα σχόλια των υπαλλήλων στις ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι έκριναν την ευτυχία στην εργασία τους, βαθμολογώντας τη σχέση τους με το αφεντικό και τους συναδέλφους, το εργασιακό περιβάλλον, το μισθό, την αποζημίωση, τις ευκαιρίες προαγωγής, τη φήμη της εταιρείας και τις καθημερινές υποχρεώσεις τους. Στη συνέχεια, οι υπεύθυνοι του CareerBliss συνέλεξαν τα στοιχεία και έβγαλαν στη δημοσιότητα έναν κατάλογο με τα top επαγγέλματα, που όχι μόνο πληρώνουν καλά… αλλά διαθέτουν και χαρούμενους υπαλλήλους!
Στην No1 θέση της λίστας βρέθηκαν οι διευθύνοντες σύμβουλοι σε εταιρείες τεχνολογίας, οι οποίοι βαθμολόγησαν την επαγγελματική ευτυχία τους κατά 3,4 μονάδες στα 5. Βέβαια, αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού ο μισθός τους κυμαίνεται κατά μέσο όρο στα $117.000 ετησίως, ποσό που υπερβαίνει κατά πολύ το μέσο όρο μισθού στις ΗΠΑ ($46,440). «Θεωρούμε ότι πολλοί συχνά εφησυχάζονται σε μια δουλειά, ενώ εκεί έξω υπάρχουν πολλές επιλογές για μια ισχυρή καριέρα. Μπορεί να απαιτείται έξτρα προσπάθεια και γνώσεις, αλλά η ικανοποιητική πληρωμή στο τέλος θα δικαιώσει τη σταδιοδρομία και τον τραπεζικό λογαριασμό τους», αναφέρει ο Heidi Golledge, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της CareerBliss.
Εδώ θα βρείτε τα 8 επαγγέλματα με τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους:
Ωστόσο, οι έρευνες δεν σταματούν εδώ, αφού η κοινότητα ειδικών του Glassdoor, ενός γνωστού site εύρεσης εργασίας στις ΗΠΑ, επισημαίνει ότι μια έξυπνη κίνηση της νέας γενιάς είναι να κυνηγήσει τα παρακάτω 20 επαγγέλματα: Αναλυτής δεδομένων, Ξεναγός, Ναυαγοσώστης, Μάνατζερ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Γυμναστής, Eπικοινωνιολόγος, Πυροσβέστης, Βοηθός δικαστή, Παροχή τεχνικής υποστήριξης, Aναπληρωτής καθηγητής, Μαραγκός, Mεσίτης, Σχεδιαστής παιχνιδιών κ.α. Ο λόγος είναι ότι οι υπάλληλοι μαρτυρούν ότι μια τέτοια επαγγελματική στροφή οδηγεί, όχι μόνο σε μια σπουδαία καριέρα, αλλά ταυτόχρονα προς την προσωπική ευτυχία.



flowmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου