ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Φρίκη σε άγρια ερωτικά παιχνίδια!!! – Πλήρωσε με τη ζωή της σαδομαζοχιστικές υπηρεσίες

Με την ίδια τη ζωή της πλήρωσε μια 34χρονη «αφέντρα του σεξ» στη Θεσσαλονίκη τις σαδομαζοχιστικές υπηρεσίες που πρόσφερε σε έναν 28χρονο πελάτη της.



Ο νεαρός, μη αντέχοντας τα άγρια ερωτικά παιχνίδια και τον πόνο, της ζήτησε να σταματήσει. Εκείνη όμως δεν υπάκουσε και το πλήρωσε με αίμα…
Ο πελάτης τής έκοψε τον λαιμό με ένα μαχαίρι. Η ανατριχιαστική υπόθεση, την οποία κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μοιάζει να ξεπήδησε μέσα από τις σελίδες του best seller «Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι άρχισαν το απόγευμα της 10ης Ιανουαρίου του 2014 να ξετυλίγουν το κουβάρι της αιματοβαμμένης ιστορίας, δεν πίστευαν ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα θα κρύβονταν σαδομαζοχιστικά παιχνίδια.

Πολλαπλά τραύματα
Το απόγευμα εκείνης της ημέρας κλήθηκαν να μεταβούν σε διαμέρισμα στην οδό Προμηθέως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εντρομος ο σύζυγος μιας γυναίκας είχε ειδοποιήσει ότι την είχε βρει δολοφονημένη μέσα στο σπίτι τους. Οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για μια 34χρονη Βουλγάρα, η οποία έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι περιμετρικά του λαιμού. Ο δολοφόνος είχε κόψει τον λαιμό της....



Διαβάστε πως η Αστυνομία έφτασε στα ιχνή του δολοφόνου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου