ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

"Είμαστε όλοι ΑΕΚ"

Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ το γήπεδο ή θα κάνει εχθρούς τον κόσμο και φίλους διάφορους αντιΑΕΚτζήδες επιχειρηματίες;





Ένταση προκλήθηκε το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το ρυθμιστικό της Αθήνας, όπου ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του Αδωνι Γεωργιάδη, αλλά και του Κοινοβουλευτικού της Εκπροσώπου, Κώστα Καραγκούνη, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσουν στην κατάθεση του αιτήματος ονομαστικής ψηφοφορίας σύμφωνα με το άρθρο 72 του κανονισμού της Βουλής για το γήπεδο της ΑΕΚ.
«Θα πρέπει να απαντήσει οι ΣΥΡΙΖΑ, όχι αν είναι με την ΑΕΚ, γιατί σήμερα όλοι είμαστε με την ΑΕΚ, αλλά αν είναι με την ανάπτυξη, την αναβάθμιση και την πρόοδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τέρμα πια το κρυφτούλι για το ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα χωρίς δικαιολογίες και υπεκφυγές», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης.
Ιδού η Ρόδος, λοιπόν, για τον ΣΥΡΙΖΑ, ιδού και το πήδημα. Διότι το να λες άλλα προεκλογικά και να υπόσχεσαι τα πάντα είναι εύκολο, το ξέρει και η Δούρου καλά αυτό. Στην πράξη είναι τα δύσκολα. Τι θα κάνει άραγε ο κ. Τσίπρας τώρα; Μπορεί να απαντήσει αν η ΑΕΚ δικαιούται να έχει γήπεδο και μάλιστα σε δικό της οικόπεδο και όχι σε παραχωρήσεις όπως έγινε με τον Ολυμπιακό;
Πρόσφατα ο Δ. Μελισσανίδης είχε πει: «Από την πρώτη στιγμή δε ζητήσαμε κάτι που να καταστρατηγεί τους νόμους. Ούτε δωρεάν γήπεδο, ούτε έκταση, ούτε κάποια από τις διευκολύνσεις που είχαν άλλες ομάδες. Η ΑΕΚ έχει τη δική της έκταση και το δικαίωμα να χτίσει το γήπεδό της. Η ΑΕΚ δε ζητάει χάρη, αλλά τα νόμιμα».
Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι με τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής; «Όλος ο προϋπολογισμός του έργου στηρίχθηκε και στα χρήματα της Περιφέρειας. Αν δεν μας τα δώσει η κ. Δούρου, που δεν νομίζω γιατί είναι νόμιμα και γιατί έχουν εγκριθεί, δεν θα θέλει να κάνουμε γήπεδο. Είναι ξεκάθαρο».
Από την πλευρά του ο Δ. Ανδριόπουλος, υπεύθυνος για το έργο είχε αναφέρει τα εξής: Το Σωματείο από το 1934 έχει 26,7 στρέμματα από το άλσος και επί 90 χρόνια υπήρχε μια δραστηριότητα. Δεν μιλάμε για τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι ότι πάμε να κάνουμε καινούριο κάτι που προϋπήρχε. Η μόνη αλλαγή που έχει γίνει είναι ότι πλέον δίνονται στην Ερασιτεχνική 29,1 στρέμματα. Αυτή η αλλαγή γίνεται γιατί αυτό επιτάσσουν οι κανονισμοί της FIFA. Τόσο είναι το ελάχιστο που χρειάζεται για να κατασκευαστεί ένα γήπεδο.

Τα 2,4 στρέμματα τα οποία θα μας παραχωρηθούν θα τα αποκαταστήσουμε και με χρήση άλσους ή πρασίνου θα δοθούν πίσω στο Δήμο. Η υπογειωποίηση που ζητάμε δεν αφορά μόνο το γήπεδο αλλά ολόκληρη τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η υπόθεση των 52 δέντρων αντικαθίστανται με 5.000 νέα δέντρα, φυτά και θάμνους τα οποία υποχρεούμαστε να φυτέψουμε για να κατασκευαστεί το γήπεδο".

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα λοιπόν και δεν έχουν καμιά σχέση με τις «περίεργες» παραχωρήσεις στον Κόκκαλη με το Καραϊσκάκη. Θέλει, λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ το γήπεδο ή θα κάνει εχθρούς τον κόσμο και φίλους διάφορους αντιΑΕΚτζήδες επιχειρηματίες;
Νόμος του κράτους η ανέγερση της «Αγίας Σοφίας»
Ακόμα ένα βήμα έγινε για την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, την «Αγία Σοφία».

Την Τετάρτη το Β' θερινό τμήμα της Βουλής ψήφισε με μεγάλη πλειοψηφία το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας, στο οποίο περιλαμβάνεται το άρθρο 81 και 82 που αφορούν το γήπεδο της Ένωσης, και έτσι το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ πλησιάζει στην... έναρξή του.



Απομένει πλέον η δημοσίευση του Νόμου στο ΦΕΚ ώστε να εκδοθούν οι άδειες ανοικοδόμησης και να αρχίσουν τα έργα.

 
Το νομοσχέδιο υπερψήφισαν οι Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή, ενώ εναντίον του τάχθηκε μονάχα ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου