ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Κορίτσια στον ήλιο (φωτογραφίες)!!

ΜΥΚΟΝΟΣ REPORT

Οικογενειακές βόλτες, καλοκαιρινά ειδύλλια και «καυτά» κορμιά στον ήλιο συνέθεσαν το... παζλ του μυκονιάτικου σκηνικού το περασμένο Σαββατοκύριακο
.
Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του θέρους και η «βασίλισσα των Κυκλάδων» έχει την τιμητική της σε ό,τι αφορά τις εγχώριες, αλλά και στις διεθνείς αφίξεις. Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τη Βικτόρια Σίλβστεντ και την Κοντσίτα Βουρστ, έσκασε μύτη στο νησί η Χόφιτ Γκολάν, η οποία θεωρείται «η απάντηση του Ισραήλ στην Πάρις Χίλτον». Μοντέλο, παρουσιάστρια και ηθοποιός, η σέξι Χόφιτ δεν χάνει κανένα από τα μεγάλα events και συχνά πυκνά σχολιάζεται για την προσωπική ζωή της. Αυτό συνέβη και στη Μύκονο, όπου κυκλοφόρησε αλά μπρατσέτα με τον Ελληνα ηθοποιό Μάνο Γραβρά, κάνοντας κάποιους να μιλήσουν για φρέσκο έρωτα που... σαλεύει. Στα γραφικά δρομάκια σεργιάνισε πολύ και η Μαριέττα Χρουσαλά μετά του συζύγου της Λέοντα Πατίτσα. Το ζευγάρι είχε μαζί και τη μικρή Μαργκό, η οποία έκανε και αυτή το πρώτο σεργιάνι της στα κοσμικά Ματογιάννια.

Παιχνίδι στη θάλασσα

Σε πλαζ του κυκλαδίτικου νησιού πετύχαμε έπειτα από καιρό τον Σέρο Μύρτα. Φυσικά ο γοητευτικός επιχειρηματίας δεν ήταν μόνος του. Συνόδευε την Αμερικανίδα καλλονή Νικόλ Τζάκσον, η οποία είναι γυμνάστρια των VIPs στο Λος Αντζελες, όπου διατηρεί και τη δική της εταιρία ρούχων γυμναστικής. Η Νικόλ και ο Σέρος γνωρίστηκαν σε ένα ταξίδι του επιχειρηματία στο εξωτερικό κι έκτοτε απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Ο φωτογραφικός φακός τούς αιχμαλώτισε να παίζουν μέσα στη θάλασσα με τον σκύλο της Νικόλ, που ακούει στο όνομα Χαβιέ και φορούσε μάλιστα και σωσίβιο! Στη Μύκονο παραθερίζει και ο φίλος του Σέρου, Αλέξανδρος Αγγλούπας, ο οποίος εθεάθη να απολαμβάνει το ναργιλέ του δίπλα στο κύμα μαζί με τη σύντροφό του Ολγα Ζαπουνίδου.

Συνωστισμός από celebrities










Στο μεταξύ, στις περισσότερες παραλίες της Μυκόνου παρατηρήθηκε... συνωστισμός καλλίγραμμων celebrities. Το μοντέλο Μαρία Καλαγκμπόρ, αδελφή της πάλαι ποτέ υπεύθυνης Τύπου νεολαίας στους Ανεξάρτητους Ελληνες Κατερίνας Καλαγκμπόρ, η Εύη Βατίδου, η διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά και οι κούκλες της πασαρέλας Κατερίνα Ευαγγελινού και Νάιλα του «Next top model» ανέβασαν και άλλο τη θερμοκρασία με τις σέξι εμφανίσεις τους. Ο Κώστας Φραγκολιάς, από την άλλη μεριά, ήταν εκείνος που ξεχώρισε στην πλαζ λόγω... χρώματος! Ασπρος σαν το... γάλα, το μοντέλο και ηθοποιός έμοιαζε σαν να μην έχει κάνει ούτε ένα μπάνιο φέτος!

Ηλίας Μαραβέγιας στην ESPRESSO
Φωτό: Τάσος Κοντοκώστας και NDP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου