ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

«Όταν έγινε η διάγνωση ότι είχα καρκίνο έπαθα σοκ» λέει Ελληνίδα ηθοποιός..

Το 2013 διέγνωσαν στην
Άντα Λιβιτσάνου καρκίνο του θυρεοειδούς και μετά την εγχείρηση που έκανε αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο την περιπέτειά της. Πλέον, όπως λέει, έχει ξεπεράσει το πρόβλημά της.

«Όταν έγινε η διάγνωση έπαθα μεγάλο σοκ. Ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία. Αισθάνθηκα πιο έντονα απ' όλα πόσο σημαντική είναι η πρόληψη, και γι' αυτό τον λόγο το μοιράστηκα με τον κόσμο. ∆έχτηκα πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης. Με προσέγγισαν άνθρωποι που είχαν περάσει το ίδιο και μου έλεγαν "μην ανησυχείς, μην αγχώνεσαι". Όλο αυτό ήταν πολύ γλυκό. Τώρα είμαι καλά», καταλήγει σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, δηλώνει ερωτευμένη, ενώ για το ενδεχόμενο γάμου και απόκτηση παιδιών εξηγεί τη δική της κοσμοθεωρία:

«Είμαι ένας άνθρωπος που ζω τη ζωή μέρα με τη μέρα, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω από τώρα για κάτι που ενδεχομένως να συμβεί στο μέλλον ή και όχι. Είμαι εξαιρετικά παραδοσιακή και πιστεύω πολύ στην οικογένεια, αλλά καθετί πρέπει να το συζητάμε στην ώρα του» τόνισε στην εφημερίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου