ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Επάγγελμα: Αγωνιστής της Αντίστασης


Διαβάστε το εξής δελτίο τύπου για να δείτε με ποιους πάμε να μπλέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σημερινό και προέρχεται από τον Στάθη Παναγούλη, αυτόν που περιμένει να μας λιντσάρει όλους εμάς τους... μνημονιακούς.



«Ο Αγωνιστής της Αντίστασης 1967-1974 Στάθης Β. Παναγούλης τόνισε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«13η Αυγούστου 1968, σαν σήμερα, ο Αλέξανδρος Παναγούλης, αρχηγός της οργάνωσης “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ”, στις 7 το πρωί, αποπειράθηκε να εκτελέσει τον αρχηγό της Φασιστικής Χούντας, τον Γ. Παπαδόπουλο, στον παραλιακό δρόμο του Σουνίου. Δυστυχώς, η απόπειρα απέτυχε και η Χούντα έμεινε μέχρι τον Ιούλη του Ι974.

46 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, η χώρα μας κυβερνάται από ΔΟΥΛΟΥΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, οι οποίοι έχουν οδηγήσει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ. Κ Α Λ Ε Ι Τ Α Ι ο Ελληνικός Λαός, για μια ακόμη φορά, να αγωνισθεί αποφασιστικά και να διώξει την Κοινοβουλευτική Χούντα των Επίορκων ΣΑΜΑΡΑ και ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ».

Αυτά λέει ο κ. Παναγούλης συνδέοντας προφανώς τη Χούντα και τον Παπαδόπουλο με την εκλεγμένη κυβέρνηση. Παραβλέπουμε το γεγονός ότι μας θυμίζει πως είναι αγωνιστής της Αντίστασης. Προφανώς είναι το μοναδικό του επάγγελμα. Άραγε, όμως, να εύχεται να υπάρξει κάποιος Αλέκος Παναγούλης να κάνει... απόπειρα κατά των σημερινών κυβερνώντων; Όλα να τα περιμένει κανείς.

Μωραίνει Κύριος...

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου